Közös gyermekfelügyelet várható L. L. Junior és volt párja esetében

Hopp Csilla
Vágólapra másolva!
Mindkét fél arra törekszik, hogy minél hamarabb megegyezzenek - közölték az ügyvéde.
Vágólapra másolva!

Mint ismert, a gyerekük halála után eldurvult a kapcsolat az L. L. Junior néven ismert rapper és volt párja, Hopp Csilla között, de most úgy tűnik, rednezés várható.

„Mindkét fél arra törekszik, hogy minél hamarabb megegyezzenek. Az már eldőlt, hogy közös felügyeletet szeretnének váltott elhelyezéssel, de az egyéb részletekben és feltételekben még nincs megállapodás" – árulta el az édesanya jogi képviselője, dr. Horváth András a Ripostnak. Ilyen többek között az óvodai és iskolai szünetek, ünnepnapok elosztása vagy hogy a kisfiú kivel és mikor utazhat külföldre, különös tekintettel az Európai Unión kívüli országokra.

Hopp Csilla korábbi fotója Forrás: Hopp Csilla, Instagram

Az ügyvéd szerint Juniorék olyan feltételt is szabtak volna, amit Csilla nem tartott elfogadhatónak, ez is gátolta egy ideig a megegyezést. „Szerették volna belefoglalni a megállapodásba, hogy amennyiben Csillának új párja lesz, őt köteles bemutatni Juniornak, aki ezután mérlegeli, hogy a férfi találkozhat-e Lacikával.

jeleztem Junior ügyvédjének, nem írjuk alá a megállapodást, amíg ilyen feltételek szerepelnek benne, ezért ez a rész ki is került belőle" – mondta dr. Horváth András, aki szerint a felek a lényegi kérdésekben már megegyeztek, csak kisebb dolgokon vitáznak.