Ezek a legszorosabb barátságok Hollywoodban

Jennifer Aniston, Courteney Cox
Jennifer Aniston és Courtney Cox 2007-ben
Vágólapra másolva!
Korábban írtunk olyan sztárokról, akik barátokból váltak ellenségekké, Hollywoodban is vannak azonban tartós barátságok. Jennifer Aniston és Courteney Cox, illetve Ben Affleck és Matt Damon jóban-rosszban kitartanak egymás mellett, de tudunk olyan színésznőkről is, akik közel negyven éve barátok. Íme, néhány összetartó páros a sztárvilágból.
Vágólapra másolva!

Tina Fey és Amy Poehler

Forrás: AFP

Együtt játszottak többek között a Bébi mamá-ban és a Lánytesók-ban, Poehler pedig idei rendezésében, a Borvidék-ben is komoly szerepet adott a barátnőjének. Korábban a Saturday Night Live-nál is dolgoztak együtt, de sokkal régebbről ismerik egymást, először 1993-ban találkoztak egy chicagói stand-up klubban. Az improvizációs gyakorlatokat tartó Charna Halpern vélte úgy, hogy a két tanítványa jól kijönne egymással, ami aztán be is igazolódott: Poehler az önéletrajzi könyvében arról írt, hogy Fey ugyanolyan, mint ő, csak épp barna a haja.

Michelle Williams és Busy Philipps

Forrás: Mike Coppola / Getty Images North America / AFP

Williamset eddig négyszer jelölték Oscar-díjra, és mind a négy díjátadóra a legjobb barátnője, Philipps kísérte el. A lányok a Dawson és a haverok óta jóban vannak – Philipps 2001-ben került be a sorozatba –, Williams azt mondta egyszer, hogy nem ismer önzetlenebb embert a barátnőjénél, tulajdonképpen tőle tanult mindent, amit a barátságról tud.

Leonardo DiCaprio és Tobey Maguire

Forrás: Getty Images/Victor Boyko

DiCaprio egyszer úgy nyilatkozott, hogy Maguire-rel hasonló körülmények között nőttek fel, hisz mindketten gyereksztárként kezdték, elsősorban ez vonzotta őket egymás felé. Sokat utaznak együtt, de a kapcsolatukban van egyfajta versengés is, nemegyszer pályáztak már ugyanarra a szerepre – 1996-ban pedig együtt játszottak a Don kocsmájá-ban, a végeredmény azonban nem tetszett nekik, peres úton érték el, hogy a filmet a mai napig nem mutatták be az Egyesült Államokban és Kanadában.

Cameron Diaz és Drew Barrymore

Forrás: Tiziana Fabi / AFP

A 2002-es Charlie angyalai-val erősítették meg a barátságukat, de egyébként kamaszkoruk óta ismerik egymást: mindketten Los Angelesben nőttek fel, és voltak közös barátaik, Diaz pedig 16 évesen oda járt kávézni, ahol a 14 éves Barrymore dolgozott. „Többek vagyunk, mint barátok, ő a nővérem" – mondta Barrymore tavaly, hozzátéve, hogy teljesen őszinték egymással, és mindenben támogatják a másikat.

Lapozzon, a fele még hátravan, a következő oldalon is bemutatunk négy párost!