Kiderült pár részlet Feke Pál és Gyenesei Leila válásáról

Feke Pál
Vágólapra másolva!
Feke Pál és Gyenesei Leila hat évig alkottak egy párt, három éve házasodtak össze, és egy közös kislányuk született. Úgy tudni, a kapcsolat hirtelen ment tönkre, a kétszeres világbajnok öttusázó költözött el közös otthonukból.
Vágólapra másolva!

Feke Pál közleményben tudatta kedden, hogy feleségével válnak. "Megelőzve minden találgatást és valótlan hírt, tájékoztatunk benneteket, valamint a közvéleményt, hogy meghoztuk életünk legnehezebb döntését. A jövőben külön utakon, de egymás iránt érzett tiszteletben és szeretetben folytatjuk életünket. A közösen töltött éveink legnagyobb ajándéka, féltett kincsünk a kislányunk. Érte a jövőben is mindent megteszünk" - tudatta a sajtóval és az ismerősökkel. A kétszeres világbajnok öttusázó, Gyenesei Leila is közzétette ugyanezt a bejegyzést.

A posztban arról is írtak, hogy részleteket nem szeretnének elárulni a döntésükről. Egyikük sem nyilatkozott azóta, de a Borsnak sikerült megszólaltatni egy, a családhoz közel álló személyt, aki elárult pár dolgot. "Leila a kislányukkal elköltözött Palitól. Azt nem mondom, hogy Pali szomorúan rója a színház kihalt, félhomályos folyosóit, de nyilván mindenkit megvisel egy ilyen helyzet. Leilán sem vettek észre semmit a kollégái, amikor műsort vezetett a DIGI Sporton" - mesélte az informátor.

Forrás: Feke Pál

Feke Pál Instagram-oldalán még található róluk egy korábban készült, közös fotó, de a sportolóén jelenleg nincs olyan kép, amin férjével látható. Titokban, 2016 augusztusában házasodtak össze, gyerekük, Mimi, 2017 augusztusában született, egy évvel az esküvőjük után.