Nézettségi csúcsot ért el a Sajtóklub, a Hír TV népszerű politikai műsora

Hír TV
Sajtóklub
Bayer Zsolt
Vágólapra másolva!
Új nézettségi csúcsot ért el a Hír TV népszerű politikai műsora, a Sajtóklub hétfői adása. Bayer Zsolt és vendégei természetesen arról is beszéltek, hogy az Index alkalmazottja tudatosan megalázta az éneklő felvidéki magyar gyerekeket a Puskás Aréna megnyitóján.
Vágólapra másolva!

Új nézettségi csúcsot ért el a hétfői Sajtóklub a Hír TV-n.

Majdnem 170 ezren nézték meg az adást, ami 3,5 százalékos közönségarányt és átlagosan 137 ezer nézőt jelent.

Bayer Zsolték beszélgetése ebben a műsorsávban hónapok óta utcahosszal előzi a hasonló tematikájú csatornákat.

A hétfői adásban Huth Gergely, a PestiSrácok főszerkesztője, Bencsik András, a Magyar Demokrata főszerkesztője és Szentesi Zöldi László, a Magyar Demokrata főmunkatársa elemezték az elmúlt napok történéseit Bayer Zsolt műsorvezetével.

Bayer Zsolt felidézte, pénteken a Puskás Aréna megnyitóján örömteli volt látni, hogy csaknem 70 ezer ember együtt énekelte a Nélküled című dalt, ugyanakkor – mint fogalmazott a műsorvezető –

mindig jönnie kell valakinek, hogy „mindent összekenjen saját magával” és ettől megpróbálja undorítóvá, ragacsossá és nyálassá tenni,

történt ugyanis, hogy egy Index alkalmazott, aki a helyszínen, a VIP-páholyban nézte meg a Magyarország–Uruguay-mérkőzést, hosszú anyagot írt a megnyitóról és tüntetőleg ülve maradt akkor, amikor a felvidéki magyar gyerekek elénekelték az Ismerős Arcok dalát.

Bencsik András – aki szerint a dal valóban himnuszi magasságokba emelkedett – elmondta, akit a Nélküled megérint, az magyar, akit nem érint meg, az idegen.

– tette hozzá a Magyar Demokrata főszerkesztője.

Szentesi Zöldi László szerint csak az Index alkalmazott logikájában létezik az a perverz kapcsolat, hogy a stadionavató Orbán Viktorról és a Fideszről szólt. Arról volt szó, hogy a magyar emberek kimentek ünnepelni egy világszínvonalú létesítménybe.

Huth Gergely azt mondta, ott volt a VIP-páholyban Oszkó Péter, a Bajnai-kormány pénzügyminisztere, aki faarccal örült a magyar gólnak, ott volt Kuncze Gábor, az egykori SZDSZ volt elnöke és Fodor Gábor, a Magyar Liberális Párt volt elnöke, akik egyébként szintén nem álltak fel a Nélküled alatt.

– mutatott rá a PestiSrácok főszerkesztője.

A műsort itt megnézheti:

Nagyon sokan nézték Apáti Bence Főhős című hétfői műsorát is. A Draskovics Tibor politikai portréját bemutató rész 107 ezer nézőt érdekelt, átlagosan 90 ezren látták.