Kökény Attila reagált a megromlott házasságáról szóló hírekre

2019.11.21. 19:52

Több hónapja kering a hír, miszerint Kökény Attila házassága megromlott, és már el is költözött a családjától  - a zenész most cáfolta mindezt.

Kökény Attila úgy érzi, állandó kísértésnek van kitéve, koncertejeire szinte csak nők járnak, akik nagy rajongással veszik körül. Rájuk kacsint, a színpadról hozzájuk is ér, de ennél tovább nem megy.

Én is hallottam ezt a pletykát, de Arankával mi huszonkét éve kitartunk egymás mellett jóban-rosszban. Nem hagytam el, nem költöztem külön. Eladtuk a házunkat, és együtt költöztünk ideiglenesen szállodába, talán ezt érthették félre. Ami pedig a kísértést illeti, meg kell tartani a három lépés távolságot. Egy egészséges férfi természetesen észreveszi a szép nőt, és el tudna csábulni, de ha valaki a családot és a békét akarja, a flörtnél nem megy tovább" - vallotta be a Borsnak.

Forrás: Kökény Attila / Instagram

"Ha kikezdenék valakivel, nyilván nem egy korombélivel tenném. De hát a lányom húszéves, kész nő! Mégis hogy nézne ki, hogy egy vele egyidőssel kikezdek? Nem tudnék megállni Arankával szemben úgy, hogy megcsaltam az édesanyját" - tette hozzá.

TOVÁBBI CIKKEK