Végleg abba kell hagynia a zenélést Lagzi Lajcsinak

Lagzi Lajcsi, Galambos Lajos
Vágólapra másolva!
Lagzi Lajcsi rossz hírt kapott az orvosoktól: a koncertezéssel töltött évtizedek annyira tönkretették a hallását, hogy akár meg is süketülhet.
Vágólapra másolva!

A zenésznek hallókészüléket kell majd hordania, és nagyon nagy a valószínűsége, hogy műtétre is sor kerül a jövőben. Orvosi javaslatra haladéktalanul le kell állnia a zenéléssel, különben végleg megsüketül - írja a Story.

"A diagnózis hallatán először fel sem fogtam, hogy mi van, de hamar kétségbeestem. Egy zenész nem veszítheti el a hallását! Vágják le inkább az egyik kezem! Arról sem akarok hallani, hogy hallókészülékkel a fülemben járkáljak" - fakadt ki Galambos Lajos, aki szeretné elkerülni a műtéti beavatkozást, így most egy malajziai, különleges hangterápia eredményességében bízik.

Forrás: TV2

"Bízom az orvostudományban, a magyar orvosokban, de az ősi, több ezer éves gyógyászatban is hiszek. Nincs veszteni valóm, így hát kiutaztam, és több kezelésen is részt vettem. Lehet, hogy csak a gyógyulni akarás mondatja velem, de mintha már javult volna valamit az állapotom" - mondta.

A zenész a bíróságon súlyos vádakkal néz szembe, már egy felfüggesztett börtönnel is kiegyezne, erről itt írtunk.