Kiderült néhány részlet Xantus Barbara autóbalesetéről

Xantus Barbara
Vágólapra másolva!
Az egyik sofőr szerint Xantus Barbara okozta azt a balesetet, melyben három autó ütközött össze a hétvégén Budapest X. kerületében.
Vágólapra másolva!

A színésznő kocsija hátulról csapódott bele két másik járműbe, a balesetben nem sérült meg senki. Xantus Barbara akkor csak szűkszavúan reagált a Ripostnak.

- mondta.

A lapnak most az egyik sofőr mesélte el, hogy ő hogy emlékszik a történtekre. "Én és a párom a középső autóban ültünk. Az előttünk lévő kocsi hirtelen lefékezett, mert egy busz besorolt elé. Mi megálltunk, ám ekkor belénk rohant a harmadik autó. Nem tartotta be a követési távolságot. Az ütközés után egyből feltűnt, hogy a vétkes sofőr, az ismert színésznő, Xantusz Barbara. Igazából nem is a személyén lepődtünk meg, hanem a reakcióján. Kiszállt az autóból és megkérdezte, működik-e az autónk, mert ő menne is tovább. Nem érdekelte, hogy megsérült-e valaki, de még egy sajnálom sem hagyta el a száját. Egyfolytában azt hajtogatta, hogy neki dolga van, nem ér rá."

Forrás: Instagram, Xantus Barbara

"Barbara közölte velünk, hogy mivel nincs erre ideje, jó lenne, ha nem hívnánk rendőrt, viszont nem volt betétlapja sem. Nálunk sem volt, így a párom azonnal kihívta a rendőrséget. Míg a hatóság intézkedett, a művésznő egyfolytában telefonált, egy szót sem szólt hozzánk. A rendőrök kérdésre úgy tűnt, nem is érti, hogy ő okozta a balesetet. Ami viszont még megdöbbentőbb volt számunkra, hogy nem adta meg a telefonszámát" - részletezte a sofőr, akinek az autójában nagyjából egymillió forintos kár keletkezett.