Válságba került a Sztárban Sztár leszek! döntősének házassága

Sebestyén Katja
Vágólapra másolva!
Tizennyolc éve van együtt férjével Sebestyén Katja, de kapcsolatuk nem volt mindig felhőtlen. A Sztárban Sztár leszek! egyik döntőse elárulta, első gyerekük születése környékén olyan mélypontra került a kapcsolatuk, hogy majdnem elváltak.
Vágólapra másolva!

"Egy hivatásos feleségének lenni nem egyszerű, Zoltán ekkor már rendőrként dolgozott, és sajnos sosem tudtuk, mit hoz az adott nap. Amellett, hogy ők hétköznapi hősök, nehezek és kiszámíthatatlanok a mindennapok, ráadásul engem is megkavartak a hormonok és a terhességi depresszió, így bizony egyre többet veszekedtünk. Hangosan éltünk, én próbáltam az énekelésbe menekülni, ami szintén nem halk, így a szomszédokkal is egyre több konfliktusunk volt, ami még több feszültséget és így még több veszekedést jelentett" - mesélte Tóth Vera versenyzője, aki végül kis híján feladta a házasságát.

Forrás: Sebestyén Katja/Instagram

"Ekkor jött egy lehetőség, kiköltöztünk a fővárosból egy kis tanyaszerű helyre Csömörre. Ez mindent megváltoztatott. Abban a vidéki nyugalomban újra egymásra találtunk és nemsokára meg is született a kislányunk" - mondta a Blikknek.