Christina Aguilera szex előtti szokásairól mesélt egy alkalmazott

2019 iHeartRadio Music Festival - Night 1  Press Room GettyImageRank1 arts culture and entertainment celebrities MUSIC bestof topix
LAS VEGAS, NEVADA - SEPTEMBER 20: (EDITORIAL USE ONLY) Christina Aguilera attends the 2019 iHeartRadio Music Festival at T-Mobile Arena on September 20, 2019 in Las Vegas, Nevada. David Becker/Getty Images for iHeartMedia/AFP
Vágólapra másolva!
Ápolónőnek vagy szexi takarítónőnek is beöltözött, ha az kellett.
Vágólapra másolva!

A népszerű énekesnő 1993 óta van a pályán, még csak 38 éves, világszerte ismert. Két gyereke van, Jordan Bratmannel 2005-ben házasodott össze, 2011-ben elváltak.

Forrás: AFP/2019 Getty Images/David Becker

A sztárok szexuális életéről nem sokat tudni, általában bizalmasan kezelik az ügyet a partnerek, de néha kiszűrődik pár információ, ami persze érdekli a nagyközönséget. A monagiza.com szerint például Christina Aguilera, ha hangulatba akart kerülni, akkor rendelt egy palack behűtött Dom Pérignon pezsgőt, és utána csukták magukra az ajtót.

Arról is beszámoltak a takarítók, hogy másnap reggel többször találtak szexi szobalány jelmezt vagy kórházi nővérkés uniformist a földön, ami nyilván egy szerepjátékos, szexuális együttléthez kellett.