Justin Timberlake-et két nő fogdosta, de a feleségét ez nem zavarja

Jessica Biel, Justin Timberlake, Oscar 2017
Vágólapra másolva!
Furcsa videó készült a Palmer forgatási bulijáról, a nős Justin Timberlake két nővel is félreérthető helyzetben lálható rajta. Vajon mi történt?
Vágólapra másolva!

A The Sun magazin közzétett egy videót, amelyen az látszik, hogy a Palmer New Orleans-i forgatási buliján a film egyik sztárja, Justin Timberlake és az egyik kolléganője, Alisha Wainwright kölcsönösen egymáshoz érnek, majd az énekest egy másik nő húzza be az erkélyről a lakásba.

Jessica Biel és Justin Timberlake a 2017-es Oscar-gálán Forrás: Valerie Macon / AFP

Bár semmi konkrét nem látszódik – és valószínűleg a nős Timberlake sem pont egy nyitott erkélyen kezdene viszonyba –, a média azért felkapta az ügyet, és kíváncsi lett arra, hogy a férfi világhírű felesége, Jessica Biel mit szól a videón látottakhoz.

A People azóta már kiszúrta a színésznőt – és még mindig rajta volt a gyűrűje –, és a magazinnak egy forrás is nyilatkozott, aki szerint Timberlake és Wainwright csak barátok, nincs köztük az égvilágon semmi.

"Semmi alapja ennek a pletykának. Épp együtt dolgoznak egy projekten, a stábtagok és a színészek mind együtt voltak a bulin" – erősítette meg Wainwright sajtósa is.