Meglepő vállalkozások hoznak tízmilliókat a sztároknak

2019.12.01. 21:23

Mark Wahlberg

Forrás: AFP

Sok mindenbe belevágott már, volt, hogy egy karibi krikettcsapatba fektetett be, tavaly pedig egy Chevrolet-szalont vásárolt. „Folyamatosan keresem a módját, hogy megújuljak, és olyasmikbe vágjak, amiket szenvedéllyel tudok csinálni. Imádom a kocsikat, és megragadtam az esélyt, hogy népszerűsítsek egy olyan ikonikus márkát, mint a Chevrolet" – mondta az adásvételkor. Üzlettársa, Jay Feldman szerint Wahlberg részt vesz a napi folyamatokban is, sokszor beugrik az üzletbe, hogy megnézze, miként állnak a dolgok.

Bill Murray

Forrás: AFP/2017 Getty Images/Jonathan Ferrey

A színészről köztudott, hogy odáig van a golfért (játszott a Golfőrültek-ben is), és a legtöbb tornán sokszínű, különös ruhákban indul – 2016-ban pedig végre elindította saját márkáját is, azóta nemcsak hord, de árul is hasonló cuccokat. A vállalkozást a fivéreivel együtt viszi, akik közül az egyik, Joseph úgy nyilatkozott, hogy folyamatosan a stílus és a humor tökéletes elegyét keresik a ruhák tervezésekor.

Akon

Forrás: AFP/2018 Getty Images/Mike Coppola

Az énekes 2007-ben nemcsak saját ruházati márkáját indította el, de vett egy gyémántbányát is Dél-Afrikában. A vállalkozásáról túl sok részletet nem lehet tudni, annyi azonban biztos, hogy Akon egy időben rendszeresen feltűnt a tárnáknál, de miután a Véres gyémánt már 2006-ban megjelent, folyton meg kellett védenie magát: nem győzte hangoztatni, hogy szó sincs olyan helyi háborúkról, mint amilyeneket a filmben lehetett látni.

Aerosmith

Forrás: Getty Images!WireImage/Kmazur

A zenekar frontembere, Steven Tyler egyszer elárulta, hogy 26 éves kora óta énekel a bandában, és mire 29 lett, már 30 ezer dollárt vihetett haza egyetlen fellépésért. A többiekkel együtt azóta is számos lemezt adtak ki, de egyetlen albumukkal sem kerestek annyi pénzt, mint egy videojátékkal, a közreműködésükkel készült Guitar Hero: Aerosmith-szel – amelyből négymillió példányt adtak el szerte a világon.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Előző
  • 1
  • 2
Következő