9,1-en áll az IMDb-n a Star Wars-sorozat.

2019 novemberében végre elindult a régóta várt élőszereplős Star Wars-sorozat – animációs szériák, amelyek ehhez az univerzumhoz voltak köthetők, korábban már voltak, de azok inkább gyerekeknek készültek, kevés negyvenes-ötvenes SW-rajongó tapadt rájuk heti rendszerességgel. Három rész ment le a Mandalorianből, és ugyan vannak fanyalgók, vannak furcsa megoldások, de 9,1-en áll az IMDb-n, közel 36 ezer szavazatnál, ami elég erős.

The Mandalorian: képekért klikk a fotóra!Disney

Ha külön nézzük a részek tetszési indexét, akkor folyamatos javulást, erősödést látunk. 8,7-et érdemelt az első epizód, annak ellenére, hogy volt benne egy jelentős csetepaté és egy őrületes nagy meglepetés a végén. A második darab már 8,8-ra ment fel, ebben is voltak akcióval teli jelenetek, és több humoros elem is. A harmadik rész már 9,3-ra kúszott fel, ebből kiderül, hogy Mandónak – noha az arcát eddig nem láttuk – vannak érzései, és nem olyan esetlen figura, mint korábban, elég határozottan végez vagy tíz birodalmi rohamosztagossal.

Fotókért klikk a képre!Disney

Az első évad nyolc rész lesz összesen, december 27-én ér véget, és természetesen jön a folytatás is jövőre. Kérdés, leveszi-e valaha a sisakot Pedro Pascal, látjuk-e a főszereplő arcát, vagy a színész csak a hangját adta a szériához. Ha így van, akkor nagyjából egy órát tölthetett összesen egy hangstúdióban, ugyanis szövege pár tőmondat részenként.