Megvan, mely csatornán lesz a férfi és női kézilabda Európa-bajnokság

magyar női kézilabda-válogatott, szurkolók
Ez a kép a világ minden sportcsarnokában jól mutat
Vágólapra másolva!
Sport1 és Sport2 közvetíti januárban a férfi kézilabda Európa-bajnokságot, majd 2020 decemberében a női kézilabda Európa-bajnokságot is.
Vágólapra másolva!

2020. január 9-26. között rendezik Ausztriában, Norvégiában és Svédországban a férfi kézilabda Európa-bajnokságot. A magyar válogatott Svédországban, Malmöben vívja majd mérkőzéseit, az első csoportkörben Oroszország (január 11.), Dánia (január 13.) és Izland (január 15.) ellen.

Ez a kép a világ minden sportcsarnokában jól mutat Forrás: Origo

A tornát – beleértve a magyar válogatott meccseit – közvetítő Sport TV részéről Méhes Gábor, Bartha Zoltán és Borsos Attila kíséri el a csapatot a helyszínre, ahonnan a közvetítések mellett rendszeresen riportokkal is jelentkeznek a sportcsatorna különböző platformjain. Ugyan ez még kicsit távolabb van, de szintén a Sport TV közvetíti majd a 2020. december 3-20. között Dániában és Norvégiában zajló női kézilabda Eb-t is - közölte a Sport TV.

2020 első felében minden korábbinál több, összesen 8 magyar csapat nemzetközi kupákban vívott csoportmeccseivel jelentkezik a Sport TV. Labdarúgásban sem lesz hiány, a Spanyol Kupa mérkőzései is a Sport TV-n lesznek láthatók az elkövetkező években.