Bódi Sylvi és csapata kvalifikálta magát a szuperdöntőre, nagy taktikai csata, fizikai küzdelem volt az adás végén.

A TV2 új vetélkedője egyből vérző fejjel és egy kirepülő foggal kezdődött, erről itt olvashat. A végéig két csapat jutott el.

Kidőlt a nyertestv2

6 perc 40 másodpercig tartott a Catch első adásának utolsó versenyszáma, amelyben körbe futottak a játékosok, de csapatonként mindenki csak egyszer mehetett (viszont több kört, akár húszat is). A szabály egyszerű volt, a két csapatból az nyert, amelynek játékosa utolérte a másikat. Taktikázni is lehetett bőven, főleg azzal, hogy ki mikor gyorsít, mikor lassít, és persze a cserékkel is: hiszen ha az ellenfél futó embere már kókad, akkor lehet, hogy egy gyors cserével utolérhető.

Ördög Nóra lefeküdt egy kis interjúértTV2

Az első adás végéig Bódi Sylvi alakulata és Kammerer Zoltán csapata jutott el. Egy jó darabig úgy tűnt, hogy a lilák kivárásra játszanak, higgadtan nyernek majd, de elkészültek erejükkel. A narancs csapatnak végül a 26 éves motocross versenyző, Rácz Miklós hozta a győzelmet, mindent beleadott, utolérte a riválist, majd összerogyott, percekig zihált. Ezzel a modell csapata az első, amely bejutott a szuperdöntőbe.