Német szerető a botrányos MC Hawer-Gáspár Bea vitában

Gáspárék
Vágólapra másolva!
Egy régi hazugságot ásott elő a zenész, aki állítja, hogy kezd belefáradni a valóban sekélyes vitába.
Vágólapra másolva!

Mint írtuk, egy rosszkor jött halovány poén, gyermeteg szóvicc miatt összekapott az egymást sok éve ismerő MC Hawer és Gáspár Bea: előbbi szerint a nő lelkileg instabil, utóbbi szerint a muzsikus alkoholista, és ingyen piát szeretne egy ismert élelmiszerlánctól. A vitáról itt olvashat bővebben.

A nem túl épületes vita a közösségi médiában azzal folytatódott, hogy Gáspár Evelin is bekapcsolódott, és megosztotta MC Hawer egy kommentjét, amely arra vonatkozott, hogy Gáspár Bea német szeretőjének kocsijával jár dedikálásra. Evelin a hozzászólásában „beteg, unatkozó, szerepelni vágyó celebként" hivatkozik MC Hawerre, ezt a posztot Gáspár Győző is kitette, hogy elég nagy legyen a publicitás.

Gáspárék Facebook, Gáspár Bea

A zenész alighanem megbánta már a rossz szóviccet, erre utal legutóbbi reakciója. „Ez most már

Pedig a Blikk cikke szerint tényleg ez történt... Már kezdek belefáradni ebbe... Bea. Komolyan ennyire kell a reklám az új könyvednek? Hm" – írta MC Hawer, és betett egy öt évvel ezelőtti, 2014-es Blikk-cikket, amelyben Győzike (feltehetően viccelődve) arról mesél, hogy a német rendszámú kocsit Bea egy Jürgen nevű, frankfurti szeretőtől kapta.

Az előzményekről a cikk alatt olvashat.