Gáspár Bea hisztérikusan vitatkozik MC Hawerrel

Mc Hawer
Vágólapra másolva!
Újabb hisztérikus belviszály a hazai celebvilágban: MC Hawer és Gáspár Bea kapott össze.
Vágólapra másolva!

Mint írtuk, súlyos karambol után van a Gáspár család, frontálisan ütköztek egy szabálytalanul közlekedő autóval, két totálkár lett a vége. Mc Hawer rossz pillanatban próbált poénkodni a megviselt állapotban lévő Gáspárékkal, amikor azt írta a neten, hogy alighanem a „Gá-Sparba" siettek.

A nem túl épületes szóviccre hisztérikusan reagált Gáspár Bea, aki egy videóban ordibálva mondta a magáét: „Háttérbe van szorítva, mint celeb, mint Mc Hawer barátunk. Te öt perc hírnévért kiírod azt, hogy Spar! Ne féljél, a Spar ne fogja az alkoholfogyasztásodat támogatni! Az volt a szándékod, hogy a Spar majd valamilyen alkoholmennyiséget rádruház... Tőled, Mc Hawer mást vártam, de aki az alkoholizmus rabja, mást ne várjon az ember!" – kiabálta ingerülten.

Mc Hawer gyenge vicce rosszkor jött Mc Hawer

A muzsikust, aki keményen ivott, de állítja, hogy hosszú ideje tiszta, megbántották ezek a szavak, de az is, hogy celebként emlegették. „Kedves Bea! Én elhiszem, hogy lelkiállapotod instabillá vált és emiatt butaságokat beszélsz. De. Ez nem jogosít fel arra, hogy más embert becsületében megsérts. Azt mondod e videóban, hogy bántott téged egy Gá-Sparos poszt.

Elismerem, máskor poén lett volna, jelen esetben azonban nem volt az. Ahogy felébredtem rögtön töröltem is. De mégis láttad. Figyi. Le CELEB-ezel engem? Komolyan?A celeb szó jelentése a tartalom nélküli hírességekre vonatkozik. Ezt rám nem lehet mondani, mert van mögöttem 25 év zenei tartalom" – írja MC Hawer, aki azt vallja, hogy ő egy gyógyult alkoholista.