Több magyar sztár is izgatottan készül az esküvőre, az Ázsia Expressz győztesei hamarosan, februárban fogadnak egymásnak örök hűséget, de Hódi Pamela is javában tervezgeti a nagy napot focista párjával. Király Viktor, Szűcs Judith és Balázs Andi is tudják már, hogyan mondják ki az igent, terveikbe pedig jó előre beavatták a rajongóikat.

Horváth Gréta

Horváth Gréta kezét az Ázsia Expressz 2 forgatásán kérte meg a párja, majd hazatérve újra feltette neki a kérdést, amire második alkalommal is igen volt a válasz. A műsor nyertes párosa februárban, egy bensőséges ceremónia során köti össze hivatalosan is az életét, a nagy napra is csak a szűk családot és barátokat hívták meg.

"Olyannyira szembementünk az őrült trendekkel, hogy a család és a barátok segítenek nekünk mindenben. Például a menyasszonyi ruhámat a barátnőm varrja. (...) Anyukám készíti a csokromat, én készítem a fiúknak a kitűzőt, és egy nagyon jó barátunk adja a helyszínt, amit majd a barátnőim díszítenek fel" - mesélte a napokban a menyasszony, akinek 5 és fél éves kisfia, Filip lesz a gyűrűhozó.

Hódi Pamela

Kislánykora óta tudja, hogy milyen esküvőt szeretne, de párjával segítséget kértek egy szakértőtől, így esküvőszervezővel készülnek a nagy napra. Már az időpontot és a helyszínt is kitűzték, megvan a torta, a dekoráció, a csokor, és a ruha is. Hódi Pamelának három ruhája is lesz az esküvőn: egy habos-babos a templomi esküvőn, egy szűk elegánsabb a polgári szertartáson, és egy abroncsos a táncparkettre.

Balázs Andi

A színésznő a 20. évfordulón mondja ki az igent terveik szerint Párizsban, majd haaztérve hatalmas, falusi lagzit tartanak.

"Az esküvő 2022-ben lesz Párizsban, ugyanis kitaláltuk, vagyis kitalálták nekünk a barátaink, hogy ha már eddig vártunk, akkor stílusosan a huszadik évfordulónkon keljünk egybe Gáborral, a helyszínnek pedig a kedvenc városunkat választottuk. És még azon a nyáron egy igazi, nagy falusi lakodalmat csapunk itthon. A gyerek pedig már egy ideje napirenden van nálunk, úgyhogy bármikor jöhet. Az is lehet, hogy az esküvő előtt érkezik, de legfeljebb ő hozza majd a fátylamat" - mondta.

Lapozzon, a második oldalon folytatódik a cikk!