A hisztérikus kirohanás után MC Hawer várja Gáspár Bea bocsánatkérését

MC Hawer
Vágólapra másolva!
A közösségi oldalaikon esett egymásnak Gáspár Bea és MC Hawer. Egy rosszul időzített poén robbantotta ki a vitát köztük, ami személyeskedésig fajult.
Vágólapra másolva!

Súlyos autóbaleset után van a Gáspár család, frontálisan ütköztek egy szabálytalanul közlekedő autóval. Mc Hawer rossz pillanatban próbált poénkodni a megviselt állapotban lévő Gáspárékkal, amikor azt írta a közösségi oldalán, hogy alighanem a "Gá-Sparba" siettek. A rosszul időzített szóviccre hisztérikusan reagált Gáspár Bea egy videóban, majd a mulatós sztár erre indulatosan reagált, ma pedig a Mokkában, élő adásban próbálta meg tisztázni a helyzetet.

"Van egy Facebook oldalam, és én szeretek szórakoztatni. Bevált szokásom, hogy reggelente, hajnalonta kirakok egy vicces posztot, ezek után rengeteget kutatok az interneten, és amit viccesnek találok, azt kiposztolom" - kezdte a TV2 reggeli műsorában. Mint mondta, a Gáspár családdal kapcsolatos viccet nem akarta összekapcsolni a család balesetével, pár órával azután, hogy a nevükkel poénkodott, meg is bánta.

"Éreztem, hogy nem olyan jó, és le is töröltem" - magyarázta, majd arra is kitért, hogy ő nem akart bántani senkit, Gáspár Bea viszont nagyon megbántotta őt a válaszával, mikor arról beszélt, hogy biztosan alkohollal támogatja őt a viccében megnevezett üzletlánc. A Mokkában azt üzente a családnak, hogy az egészet ártatlan poénnak szánta, sajnálja, ha bárkit megbántott, és ő is várja a bocsánatkérést Gáspár Beától.