Kínos baki maradt 2019 egyik legmenőbb sorozatában

2019.12.04. 19:03

Ami egy tévézőnek feltűnt, az a Disney-nél senkinek?

Az amúgy kiváló The Mandalorian negyedik részében felbukkant valami, aminek nem kellett volna ott lennie, és nem a derék, kedves törzset terrorizáló, ork jellegű lényekről van szó. A "Sanctuary" című részben egy mikrofon lógott be a mandalori fejvadász (Pedro Pascal) és Omera (Julia Jones) fölött. 16:37 körül volt látható a jelenet, írta az ew.com, de lehet, hogy már javított rajta a Disney.

The Mandalorian: képgalériáért klikk a fotóra!Disney

Elsősorban Bryce Dallas Howard rendezőé a felelősség, de egy ilyen epizód azért átmegy vagy száz kézen, megnézik sokan, más is észrevehette volna. Persze ez nem tragédia egy kolumbiai telenovellánál, de egy olyan sorozatnál, amelynek minden része sok millió dollárból készül, és Star Wars-rajongók hada vár hetente, ez nevetséges, kínos baki.

A tévés szaksajtó a Trónok harca-bakihoz hasonlítja, amikor a középkori jellegű fantasy-ben egy modern, kávés papírpohár maradt az asztalon. Abban az esetben még lehetett gyanakodni, hogy egy bujtatott reklám, egy termékelhelyezés (hiszen nem lehet, hogy száz ember nem vesz észre valami fontosat a kép közepén), de a belógó mikrofon szimplán hanyagság.

Íme a baki: