Válása ellenére tökéletesen elégedett az életével Nacsa Olivér, aki tudatosan akar távol maradni a bulvártól és a címlapoktól.

"Tudatosan távolodtam el a bulvártól, a magánéletemet már nem akarom mindenáron az újságok címlapján látni. Negyvenéves elmúltam, a kevesebb számomra már több. A közösségi oldalaimon is inkább a kultúrát terjesztem, nem szeretnék beállni a parfümöket reklámozó celebek sorába. A Facebookon már abszolút nem osztok meg semmit a magánéletemről, az Instagramon pedig inkább különböző hangulatokat tárok a követők felé, olyan pillanatokat, amik szebbé teszik a napomat" - mesélte a műsorvezető a Ripostnak.

Fotó: Csudai Sándor - Origo

"Minden napomban találok valami szépet, olyasmit, amiért megérte felébredni. Ez lehet egy otthon elfogyasztott kávé, kellemes komolyzenével a háttérben, vagy egy autókázás a kivilágított fővárosban. Ami emellett nagyon fontos számomra, az a humor, hiszen enélkül képtelenség túlélni a mélységeket. Voltak idén nehézségek, de ezeket lezártam, és továbbléptem" - tette hozzá.