Kim Kardashian még a saját testvérét, Kourtney-t is kirúgná, mert nem nagyon tetszik neki, ahogy közös valóságshow-jukban viselkedik.

Kardashianék családi valóságshow-jának, a Keeping Up with the Kardashians-nek a legutóbbi epizódjában jól összevesztek a főszereplő testvérek, Kim és Khloé együtt ugrottak Kourtney-nek.

Kourtney ugyanis kiszívott nyakkal jelent meg, de nem volt hajlandó semmit elárulni a rejtélyes nyomról. "Bizonyos dolgokat próbálok megtartani magamnak. A randijaimról például nem szeretek semmit megosztani. Nem tudom, mintha a testvéreim unnák a saját életüket, és az én vadnak gondolt kalandjaimmal akarnák kiélni magukat" – mondta Kourtney.

Balról jobbra: Kim, Kourtney és Khloé KardashianForrás: NurPhoto/Image Press Agency/NurPhoto/Image Press Agency

Kim és Khloé ezzel szemben úgy vélték, hogy "az a munkájuk része", hogy megmutassák magukat a valóságshow-ban, Kim szerint az nincs rendjén, hogy Kourtney nem mond semmit a lehetséges barátjáról, és ők is csak egy bulvárlapból fognak értesülni az illető kilétéről.

A végére annyira összevesztek, hogy Kim azt mondta, ha Kourtney továbbra sem hajlandó többet megosztani a magánéletéről, ki lesz rúgva a sorozatból.