Az év egyik legmenőbb sorozatában épp a főszereplő nem látszik

The Mandalorian
Vágólapra másolva!
A Mandaloriant Pedro Pascal nevével – és persze a Star Wars branddel – adta el a Disney, de az első öt rész alatt nem látszott a főhős arca. Kik vannak a páncél és a maszk mögött?
Vágólapra másolva!

Pedro Pascalt a fél világ a Trónok harcában ismerte meg, hét részben volt Oberyn Martell. Játszott a Mentalistában is, szintén hét részben, de talán a nagyszerű Narcosban teljesedhetett ki, főszereplő volt, emlékezetes alakítást nyújtott. Amikor készült a Star Wars sorozat, a Mandalorian, jöttek a hírek is, miszerint ő lesz a főszereplő. Csakhogy az első öt részben a karakter testfelületének egyetlen négyzetcentimétere sem látszott szabadon, a figura végig páncélruhában van, a fejét sisak védi. Bárki lehet a páncélban, akár egy raktáros vagy stúdiómunkás is, akinek nincs épp jobb dolga a felvételen.

The Mandalorian Disney

Felmerül a kérdés, vajon tényleg Pedro Pascal rohangál-e naphosszat a díszletben, tényleg az ismert színész izzad napi tizenkét órákat a páncélban, sisakban, vagy csak a hangját adja a karakternek? Természetesen nem a világsztár ugrál, szalad, fetreng és bukfencezik a kényelmetlen páncélzatban: épp erre valók a kaszkadőrök, a testdublőrök.

Brendan Wayne-nel és Lateef Crowderrel forgatták a hatodik részt, ők voltak a mandalori páncél mögött IMDb

Erről Bryce Dallas Howard színésznő is tudna mesélni, aki Pedro Pascal karakterével forgatott sokat, de a mandalori fejvadász épp más volt, nem a Narcos főszereplője. Pascal akkor épp színházi munkáival volt elfoglalva, úgyhogy Bryce Dallas Howard helyette két másik úrral, Brendan Wayne-nel és Lateef Crowderrel forgatott, a hatodik részben ők ugrottak be Pacal helyett.

Előbbi John Wayne unokája, 2001 óta van a pályán, dolgozott olyan sorozatokon, mint az Angel, a Helyszínelők, A S.H.I.E.L.D. ügynökei, és játszott a Cowboys & Aliens filmben.