Így lehet könnyen kikerülni, hogy egy órát álljunk sorban a repülőtéren

2019.12.10. 12:44

Chrissy Teigen elárulta, hogy miként kerüli el a nyilvánosságot a repülőtereken, legalábbis, amikor Los Angelesből utazik valahová.

Chrissy Teigen a Twitteren őszintén válaszolt egy rajongónak, aki az iránt érdeklődött, hogy a sztárok miként utaznak repülővel – miután nem tudta elképzelni, hogy ők is ugyanúgy végigállják a biztonsági ellenőrzést, és végigcsinálják a többi procedúrát:

A modell azt írta, hogy a repülőtértől messzebb van egy privát terminál, ahol fizetni kell a tagságért, de cserébe nyugodt körülmények között várhat az ember, és a repülőgéphez is kiviszik autóval.

Teigen konkrétan nem nevezte meg, de minden bizonnyal a Los Angeles-i repülőtér, a LAX szolgáltatásáról beszélt. Az ottani privát terminál teljesen mentes a lesifotósoktól, és úgy működik, mintha egy mini hotel lenne: minden vendég külön helyiségben várakozhat, amihez saját fürdőszoba is tartozik.

Az utasokat innen valóban autóval szállítják a repülőgépükhöz, így az átlagos 2200 lépés helyett csak hetvenet kell megtenniük: 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

We do the heavy lifting so you can take in magic hour before take-off. #ThePrivateSuite #bmwusa

The Private Suite (@theprivatesuite) által megosztott bejegyzés,

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK