Fenyegetőzés, követés, betörés: így zaklatják a sztárokat

2019 American Music Awards - Arrivals USA United States IDSOK America NurPhoto California CA LA West Coast Los Angeles County CITY Hollywood DOWNTOWN DTLA Downtown Los Angeles Arts Culture ENTERTAINMENT Editorial EVENT RED CARPET ARRIVAL Attending Celebri
LOS ANGELES, CALIFORNIA, USA - NOVEMBER 24: Singer Taylor Swift wearing wearing a Julien Macdonald dress, Casadei boots, and Ofira jewelry arrives at the 2019 American Music Awards held at Microsoft Theatre L.A. Live on November 24, 2019 in Los Angeles, California, United States. (Photo by Xavier Collin/Image Press Agency/NurPhoto)
Vágólapra másolva!
A sztároknak olykor túlságosan elszánt rajongókkal, netán őrült zaklatókkal is szembe kell nézniük, nem volt ez másként 2019-ben sem. Volt, akit egy hajléktalan követett mindenhová, másnál órákig nyomta a csengőt egy férfi, de ő még viszonylag jól járt: nem egy celebnek a házába is betörtek, egy világhírű színész birtokán pedig tíz napot is képes volt észrevétlenül eltölteni egy nő. Íme, pár durva zaklatási eset a közelmúltból.
Vágólapra másolva!

Rémálomba fordult a jótékonykodás

Harry Styles márciusban látott meg egy hajléktalant egy buszmegállóban, londoni otthonától körülbelül száz méterre. Először pénzt akart neki adni, amit a férfi vallási okból visszautasított, mire az énekes egy adag étellel tért vissza – a Pablo Tarazaga-Orero nevű hajléktalan pedig visszakérdezett, hogy Styles nem akar-e vele elmenni egy étterembe.

Forrás: AFP/Angela Weiss

Stylesnak már ekkor furcsa érzése támadt, és innentől kezdve sokszor látta a férfit a törzshelye előtt is, amint rá vár, sőt a postaládájában üzeneteket is talált tőle – aminek az lett a vége, hogy a bírósághoz fordult, Tarazaga-Orero most elvileg nem mehet hozzá 250 méternél közelebb, és persze a fellépéseit sem látogathatja.

Levette a cipőjét, amikor betört a házba

Taylor Swiftnek nemegyszer meggyűlt a baja a zaklatókkal; azt mondta, Rhode Island-i házánál már többen megjelentek fegyverrel is. Az énekesnő emiatt elkezdett speciális, a hadsereg által is használt vérzéscsillapítót hordani magánál, a koncertjein pedig arcfelismerő rendszer működik, ami elvileg kiszűri a korábban már gyanússá vált alakokat.

Forrás: NurPhoto/Image Press Agency/NurPhoto/Image Press Agency

Idén egy udvarias betörővel akadt dolga, egy Richard McEwan nevű férfi ugyanis rögtön levette a cipőjét, miután betört a házába. Mezítláb találtak rá a rendőrök, állítólag nem akart ártani senkinek, nem is próbált elvinni semmit – de persze Swift így is örült, hogy az eset idején épp nem volt otthon.

Meg akarta termékenyíteni a bálványát

Miley Cyrus egyik Las Vegas-i koncertjén elkapták a 42 éves David Rumsey-t, aki fenyegetést jelentett az énekesnőre: a biztonsági szolgálat a fényképe alapján szúrta ki a tömegben a férfit, aki már szerepelt a listájukon.

Forrás: AFP/2019 Getty Images/Matt Winkelmeyer

Rumsey-ra a Twitter-oldala alapján figyeltek fel: gyakorlatilag az egészet Cyrusnak szentelte, és olyasmiket is posztolt rajta, mint hogy ha végre találkoznak, együtt partizhatnak majd Michael Jacksonnal és Prince-szel – valószínűleg a túlvilágon. A zaklató a biztonságiaknak azt is mondta, hogy az életcéljának tartja, hogy megtermékenyítse Cyrust – erre azonban egy ideig biztosan nem lesz lehetősége, hisz letartóztatták, a tárgyalására vár.

Lapozzon, van még pár meredek sztorink!