A sztároknak olykor túlságosan elszánt rajongókkal, netán őrült zaklatókkal is szembe kell nézniük, nem volt ez másként 2019-ben sem. Volt, akit egy hajléktalan követett mindenhová, másnál órákig nyomta a csengőt egy férfi, de ő még viszonylag jól járt: nem egy celebnek a házába is betörtek, egy világhírű színész birtokán pedig tíz napot is képes volt észrevétlenül eltölteni egy nő. Íme, pár durva zaklatási eset a közelmúltból.

Rémálomba fordult a jótékonykodás

Harry Styles márciusban látott meg egy hajléktalant egy buszmegállóban, londoni otthonától körülbelül száz méterre. Először pénzt akart neki adni, amit a férfi vallási okból visszautasított, mire az énekes egy adag étellel tért vissza – a Pablo Tarazaga-Orero nevű hajléktalan pedig visszakérdezett, hogy Styles nem akar-e vele elmenni egy étterembe.

Forrás: AFP/Angela Weiss

Stylesnak már ekkor furcsa érzése támadt, és innentől kezdve sokszor látta a férfit a törzshelye előtt is, amint rá vár, sőt a postaládájában üzeneteket is talált tőle – aminek az lett a vége, hogy a bírósághoz fordult, Tarazaga-Orero most elvileg nem mehet hozzá 250 méternél közelebb, és persze a fellépéseit sem látogathatja.

Levette a cipőjét, amikor betört a házba

Taylor Swiftnek nemegyszer meggyűlt a baja a zaklatókkal; azt mondta, Rhode Island-i házánál már többen megjelentek fegyverrel is. Az énekesnő emiatt elkezdett speciális, a hadsereg által is használt vérzéscsillapítót hordani magánál, a koncertjein pedig arcfelismerő rendszer működik, ami elvileg kiszűri a korábban már gyanússá vált alakokat.

Forrás: NurPhoto/Image Press Agency/NurPhoto/Image Press Agency

Idén egy udvarias betörővel akadt dolga, egy Richard McEwan nevű férfi ugyanis rögtön levette a cipőjét, miután betört a házába. Mezítláb találtak rá a rendőrök, állítólag nem akart ártani senkinek, nem is próbált elvinni semmit – de persze Swift így is örült, hogy az eset idején épp nem volt otthon.

Meg akarta termékenyíteni a bálványát

Miley Cyrus egyik Las Vegas-i koncertjén elkapták a 42 éves David Rumsey-t, aki fenyegetést jelentett az énekesnőre: a biztonsági szolgálat a fényképe alapján szúrta ki a tömegben a férfit, aki már szerepelt a listájukon.

Forrás: AFP/2019 Getty Images/Matt Winkelmeyer

Rumsey-ra a Twitter-oldala alapján figyeltek fel: gyakorlatilag az egészet Cyrusnak szentelte, és olyasmiket is posztolt rajta, mint hogy ha végre találkoznak, együtt partizhatnak majd Michael Jacksonnal és Prince-szel – valószínűleg a túlvilágon. A zaklató a biztonságiaknak azt is mondta, hogy az életcéljának tartja, hogy megtermékenyítse Cyrust – erre azonban egy ideig biztosan nem lesz lehetősége, hisz letartóztatták, a tárgyalására vár.

Lapozzon, van még pár meredek sztorink!