Fenyegetőzés, követés, betörés: így zaklatják a sztárokat

2019.12.28. 21:30

A medencében és a tornácon lazított

Forrás: Instagram - Kendall Jenner

A 38 éves John Ford többször is bejutott Kendall Jenner birtokára, egy alkalommal a medencében lazított, aztán azért tért vissza, hogy a tornácon ücsörögjön kicsit. Az eset nemcsak Jenner, de féltestvérei, a Kardashian lányok biztonságérzetét is megingatta, főleg hogy a rendőrség több hétig üldözte a betolakodót. Végül márciusban egy új-mexikói hotelben kapták el, és mivel kanadai állampolgár volt lejárt vízummal, ki is toloncolták az Egyesült Államokból.

Vakációzott egyet a világsztár házában

Forrás: Picture-Alliance/AFP/Jens Kalaene

Channing Tatum is hasonlóképp járt, mint Jenner, csak épp az őt zaklató nő kerek tíz napot el tudott tölteni a színész birtokán, mielőtt egy asszisztens felfedezte volna. Hozzá kell tenni, hogy Tatum nem tartózkodott otthon, de az eset így is ijesztő lehetett, hisz a nő már korábban is járt a házánál, és otthagyott egy levelet, miszerint jó tíz éve találkoztak, de tudja, hogy a színész azóta is figyeli őt. Tatum persze bírósághoz fordult, ötéves távoltartási végzést harcolt ki a nő ellen.

Gyilkosokat idézgetett a közösségi oldalakon

Forrás: Jesse Grant / Getty Images North America / AFP

John Mayer is pont ötéves távoltartási végzést harcolt ki októberben a 39 éves Ryan Jeremy Knight ellen, aki a közösségi oldalakon fenyegette őt. Üzeneteiben Ted Bundyt és Mark David Chapmant (John Lennon gyilkosát) idézgette, és olyasmiket írt a zenésznek, hogy „sok zsidót kórházba juttatott már". A férfi aztán Mayer egyik észak-karolinai koncertjén is megjelent, az énekes ez után érezte szükségét a bírósági végzésnek.

Órákon át nyomta a csengőt

Forrás: Mike Marsland/WireImage/2018 Mike Marsland/Mike Marsland

Kylie Minogue zaklatóját egyelőre csak figyelmeztette a rendőrség, miután az megjelent az énekesnő londoni házánál, és hiába küldték el, órákig nyomta a csengőt. A férfi először a szomszédoknál kérdezősködött, hogy pontosan hol lakik Minogue, így az énekesnő már azelőtt tudott elszánt rajongójáról, hogy az rátalált volna, még időben megerősítette az őrséget is.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Előző
  • 1
  • 2
Következő