Köllő Babett szereti, ha előtte térdepelnek a férfiak

2019.12.10. 12:02

Van szerelem első pillantásra, csak az nagyon heves, és gyorsan kiég, hamar kialszik a láng – véli a luxusfeleség, aki nem bírja, ha nem őt imádják.

Köllő Babett elmesélte, hogy nem szeret turkálóban keresgélni, nem az ő világa, de egy tévéműsorban megtette. A használtruha-boltból gyors ugrással a szerelemnél termett. „A turkáló borzalmas volt. Időre kellett vásárolni... amúgy gyors vagyok, gyorsan döntök. Olyan is volt, hogy első látásra lettem szerelmes, de ezek a kapcsolatok nagyon gyorsan lemennek. Intenzívek, de túl magas lángon égnek. Én pedig nem bírom, ha én szeretek jobban, márpedig egy kapcsolatban mindig van valaki, aki jobban szeret. Én azt szeretem, ha előttem térdepelve szeretnek, és én döntök" – jelentette be a luxusfeleség.

Köllő BabettSony Max/ Labancz Viktória

„Mázlim van, hogy ez a munkám, mert a színpadon sokat megélhetek, kiélhetek legálisan. Csókolózhatok a színpadon!" – lelkendezett, és elmesélte, hogy egyszer valódi, komoly csókot kapott, nem egy kis imitált színpadi szájösszepréselős puszit. „Meglepődtem, mert nem arra készültem... hűha, ezt hallottam a nézőktől. A férjem hozzá van szokva ezekhez a sztorikhoz, szerintem ő edzett. A rajongókhoz is hozzá kellett szoknia, és ahhoz is, hogy meztelen képeket kapok férfiaktól. Húsz és harminc közötti fiatalemberek találnak meg. A kollégáim is kapnak ilyeneket, ez megy, nagyon durva" – mesélte Lovász Lászlónak a Lakástalkshow-ban, a Sony Maxon Köllő Babett, hozzátéve, hogy a színpadon egyáltalán nem félénk, de a civil életben visszahúzódóbb, a strandon is felöltözik, ha kicsit odébb van dolga.