Berúgott, a kocsijával letarolt egy oszlopot a színésznő

The Hollywood Foreign Press Association (HFPA) And In Style Celebrate The 2013 Golden Globe Awards Season Celebrities GettyImageRank3
WEST HOLLYWOOD, CA - NOVEMBER 29: Actress Amanda Detmer arrives at the Hollywood Foreign Press Association's and In Style's celebration of the 2013 Golden Globes Awards Season at Cecconi's on November 29, 2012 in West Hollywood, California. Kevin Winter/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
Letartóztatták Amanda Detmert, miután részegen autóba ült, és nekicsapódott egy villanyoszlopnak – majd otthagyta a járművet.
Vágólapra másolva!

A kaliforniai Chicóban letartóztatták az Empire színésznőjét, Amanda Detmert, miután a kocsiját megtalálták egy kereszteződésben, egy villanyoszlopnak csapódva.

A színésznőt messzebb, az autótól úgy másfél kilométernyire kapták el a rendőrök, így az ittas vezetés és károkozás mellett a baleseti helyszín elhagyásával is vádolják.

Amanda Detmer Forrás: AFP/2012 Getty Images/Kevin Winter

Detmer az Empire előtt közel hatvan filmben és sorozatban szerepelt, utóbbiak közül például a Miért pont Brian?-ben, a Doktor Addison-ban vagy a Második esély-ben láthattuk hosszabban.