Singh Viki lemondta a mellműtétjét

2019.12.11. 11:50

Négy nappal a műtét előtt gondolta meg magát Singh Viki, aki végül lemondott a szilikonról.

Az énekesnő szerint komoly önbizalomhiánnyal küzdenek a fiatal lányok mindenütt a világon, ennek pedig egyik oka a közösségi médiában látott tökéletesség - ami a javításoknak, szűrőknek köszönhető. Ő is elgondolkodott azon, hogy kés alá fekszik, de meggondolta magát, ezzel pedig példát szeretne mutatni másoknak. 

"Magunkat és egymást is becsapjuk. Hazugság az egész, és egyre betegebb. Nézed az Instán a celebeket, és döbbenten látod, hogy úristen, milyen durva Photoshop. Aztán a videókon, a fellépéseken kiderül, hogy nem is hasonlít a fotóira. Hiába tudod, hogy az csak rajzolt kép, rossz érzést kelt benned a tökéletessége. És a kislányok elhiszik" - mondta a Borsnak.

Forrás: Instagram

Egy ideig ő is meg akart az ilyen képeknek felelni, mellműtétre is bejelentkezett. "Volt egy pillanat, amikor úgy gondoltam, lehetne sokkal nagyobb, sokkal szebb a mellem. Egy plasztikai sebész ismerősöm próbált lebeszélni. Álmatlan éjszakáim voltak: attól leszek szebb, attól leszek boldog? Aztán négy nappal előtte lemondtam. Megjött az eszem, mert harminchárom éves vagyok, nem kiscsirke. A kislányok Kylie Jennert figyelik, akin semmi eredeti nincs, pedig csak húszéves. Még a csípője is implantátum. Ez elveszi a lányok önbizalmát, amit csak tudatosan, ésszel lehet kezelni. Sok kislány követ, remélem, hatással vagyok rájuk."

TOVÁBBI CIKKEK