Van, aki 580 millió forintot keres egyetlen sorozatepizóddal

Launch of "Shine on With Reese" Horizontal
Reese Witherspoon attends the launch of the Hello Sunshine Video on Demand (VOD) channel and premiere of the original series "Shine on with Reese" on August 6, 2018 at NeueHouse in Hollywood, California. (Photo by Robyn Beck / AFP)
Vágólapra másolva!
Reese Witherspoon szerint a kétmillió dollár hetente teljesen rendben van.
Vágólapra másolva!

Reese Witherspoon új sorozata az Apple TV+ nézői számára látható, a címe The Morning Show. és kétmillió dollárt kap részenként, ezzel is bizonyítva, hogy tényleg itt a sorozatok aranykora, könnyen lehet annyi pénzt keresni ezekkel, mint egy mozifilmmel.

Reese Witherspoon Forrás: AFP/Robyn Beck

Úgy véli, a heti kétmillió dollár hetente teljesen rendben van, és nem is érti, kinek ki baja ezzel. Szerinte nem volt helyes, hogy a férfi színészek többet kerestek, és úgy véli, nincs is ebben sok kockázat. „Mindenkit biztosítok arról, hogy ezek a cégek okosak, és ha nekik megéri, hogy ennyit fizessenek nekünk, akkor annak oka van" – magyarázta.

Szerinte a szerződés előtt sok jogász és üzletember osztott-szorzott, és arra jutott, hogy az invesztált összegnél több jön majd vissza. Kobe Bryant (olimpiai bajnok amerikai kosárlabdázó) és LeBron James (szintén az NBA jelenlegi legnagyobb sztárja) esetét hozta fel, szerinte az ő keresetükön bezzeg senki nem csodálkozik .

Reese Witherspoon gázsija amúgy tényleg magas, de ha hozzávesszük, hogy nem csak főszereplő, hanem producer is, az árnyalja a képet.