Reese Witherspoon szerint a kétmillió dollár hetente teljesen rendben van.

Reese Witherspoon új sorozata az Apple TV+ nézői számára látható, a címe The Morning Show. és kétmillió dollárt kap részenként, ezzel is bizonyítva, hogy tényleg itt a sorozatok aranykora, könnyen lehet annyi pénzt keresni ezekkel, mint egy mozifilmmel.

Reese WitherspoonForrás: AFP/Robyn Beck

Úgy véli, a heti kétmillió dollár hetente teljesen rendben van, és nem is érti, kinek ki baja ezzel. Szerinte nem volt helyes, hogy a férfi színészek többet kerestek, és úgy véli, nincs is ebben sok kockázat. „Mindenkit biztosítok arról, hogy ezek a cégek okosak, és ha nekik megéri, hogy ennyit fizessenek nekünk, akkor annak oka van" – magyarázta.

Szerinte a szerződés előtt sok jogász és üzletember osztott-szorzott, és arra jutott, hogy az invesztált összegnél több jön majd vissza. Kobe Bryant (olimpiai bajnok amerikai kosárlabdázó) és LeBron James (szintén az NBA jelenlegi legnagyobb sztárja) esetét hozta fel, szerinte az ő keresetükön bezzeg senki nem csodálkozik .

Reese Witherspoon gázsija amúgy tényleg magas, de ha hozzávesszük, hogy nem csak főszereplő, hanem producer is, az árnyalja a képet.