Különleges nevet kapott Tóth Gabi és Krausz Gábor kislánya

Tóth Gabi és férje
Vágólapra másolva!
Az énekesnő és a séf különös nevet választott.
Vágólapra másolva!

Tóth Gabi már a Sztárban sztár leszek! őszi sorozatának úgy vágott neki, hogy terheshasa méretét látva, mindenki sejthette, hogy nem fogja végigcsinálni. Nem is tette, az utolsó két adás idején már otthon pihent, majd december 3-án megszületett a kisbaba.

Tóth Gabi és férje Insta, Tóth Gabi

Ahogy a celeb- és sztárvilágban nem ritka, a születés hírét nem verték nagydobra, a képeket pedig eladták egy magazinnak. Annyit azonban lehet tudni, hogy a baba neve Hannaróza, 54 centivel és 3150 grammal született.

"A pillanatra vártunk, a semmi máshoz nem hasonlítható érzésre, hogy szülők lettünk! Tényleg káprázatos. A szülés előtti három hétben egyébként már a szoba sarkában várt az összecsomagolt bőröndöm, hogy ha indulni kel, minél gyorsabban bejussunk a Róbert kórházba. Aztán jött múlt hétfőn az a nagy hóesés" - mesélte a Story magazinnnak az énekesnő.

"Az orvosom, akihez tíz éve járok, csodálatos ember, előre figyelmeztetett, ne lepődjünk meg, frontok idején gyakrabban sülnek a nők. December 3-án a mínuszokkal és a hóval a mi kislányunk is megérkezett. Most lettünk igazi család" - tette hozzá.

A baba császárral született. "Nagyokat eszik, rögtön ráérzett az anyatej ízére. Stramm, erős, látszik, nem egy elveszett gyerek. Nem vagyunk aggódós szülők, ahogy a lányunk a világra jött azonnal bekapcsolt az anya- és az apa-gomb. Ösztönösen tudunk mindent: hogyan kell és hogyan nem szabad megfogni a lányunkat, és persze fürdetni, tisztába tenni is. Semmi mást nem teszünk, mint hallgatunk a szívünkre, ami azt súgja, jól csináljátok, jó szülők vagytok" - árulta el a lapnak Krausz Gábor.