Will Poulter fontos szerepet kapott volna A Gyűrűk Ura világában játszódó szériában, de ma kiderült, nem lesz benne. 

Állítólag időpont-egyeztetési problémák miatt szállt ki Will Poulter az Amazon nagyszabású, egyelőre cím nélküli sorozatából, amely J. R. R. Tolkien, teljes nevén John Ronald Reuel Tolkien angol író világszerte ismert regényein alapul. Szeptemberben még úgy volt, hogy ő lesz az egyik főszereplő, de nélküle megy tovább a munka Középföldén.

Markella Kavenagh, Joseph Mawle, Maxim Baldry és Ema Horvath marad a produkciónál. Az Amazon a hírek szerint 250 millió dollárt, 71 milliárd forintot fizetett csak a jogokért, hogy A Gyűrűk Ura-mitológiát használhassák a szériához.

A gyártási költségekkel együtt könnyen lehet, hogy ez lesz a világ legdrágább sorozata, alighanem pazar látványvilággal. Ezzel szeretné az Amazon megcélozni a Trónok harca rajongóit, de ugyanerre az üresen maradt trónra ácsingózik a The Witcher (Vaják) című 8 részes széria is.

Magyar származású szereplő is lesz

Mint korábban írtuk, Will Poulter, Markella Kavenagh és Joseph Mawle után a vélhetően magyar származású Ema Horvathot is beválogatták A Gyűrűk Ura-sorozatba, amelyet az Amazon forgat Új-Zélandon.  

A színésznő 2017-ben kapta első szerepét a Lájkolj, ossz meg, kövess! című thrillerben: azóta csak két filmes munkája volt, viszont egy másik közelgő sorozatban, a Don't Look Deeper-ben is láthatjuk majd.

Ema HorvathForrás: IMDb

A Gyűrűk Ura-sorozat történetről egyelőre annyit lehet tudni, hogy a másodkorban fog játszódni, vagyis jóval a filmekben látottak előtt – tehát Frodóra, Aragornra, Legolasra és a többiekre ne számítsunk a szériában.

Az Amazon ezzel együtt nagyon bízik a projektben, már az első évad forgatási előkészületei alatt megrendelte a második szezont.