Kustánczi Lia: Ha a szex nem működik, akkor semmi más sem

Life TV
Vágólapra másolva!
A Női titkok Várkonyi Andinál 9. adásának Kustánczi Lia, Doszpot Evelin, Villányi (Fresh) Andi, Harsányi Levente lesznek a vendégei december 15-án, vasárnap 22 órakor a Life TV-n.
Vágólapra másolva!

Kustánczi Lia a műsorban arról elmélkedett, hogy szex nélkül nem megy semmi egy kapcsolatban: „Nagyon fontos a testiség egy kapcsolatban, mert ha az nem működik, akkor szerintem utána nem működik semmi más sem."

Life TV

A tisztaság neki az első, utána lehet bármi. „Amikor felébredtek van csókolózás fogmosás nélkül? Én el sem tudnám ezt képzelni. Amikor felébredek, mindig kimegyek a fürdőszobába és az a lényeg, hogy én tisztának érezzem magam, utána történhet bármi."

Az első szex ritkán jó?

Harsányi Levente is hozzászólt: szerinte nem menő az érzelmeinket kimutatni, a férfiak pedig sem ismerkedni, sem szakítani nem tudnak, és úgy véli, ez borzasztó. „Nagyon sok szennyes ruhát át kell válogatni mindenkinek, hogy megtalálja ott azt az igazit, ami tiszta és az övé, ráadásul 95 százalékban az első szex az új nővel sosem lesz jó. (...) Ha valakin alakítani kell, akkor én mindig azt mondom, hogy: erre már nincs időm. És emiatt van nagyon-nagyon sok magányos ember a világon. Mert nem adunk időt a kapcsolatnak" – vélekedett.