Rosszullét miatt nem tudott időben színpadra állni Kozsó, hosszasan egy hordágyon feküdt az öltözőjében, ahol mentősök ápolták.

"Sajnos nem indult egyszerűen az este, de már jól vagyok. Köszönöm az aggódást!" - írta oldalán Kozsó, aki a győri fellépés után még egyszer színpadra állt éjszaka. A negatív kommentre reagálva menedzsmentje leszögezte, hogy a zenész nem drogozás miatt lett rosszul. "Kozsó nem használ semmilyen kábítószert, soha nem is használt. Sőt, alkoholos italt sem fogyaszt. Teljesen más okból kellett orvoshoz fordulnia" - fogalmaztak a közösségi oldalon.

Forrás: Facebook - Ámokfutók

A Blikknek a rendezvény főszervezője elárulta, ők is megijedtek, amikor az énekes jelezte, baj van. "Az egészségi probléma jellegéről nem adhatok tájékoztatást, de azt elmondhatom, az Ámokfutók-produkció asszisztense érkezésükkor jelezte, Kozsónak szüksége lenne a helyszínen kötelezően jelen lévő mentőorvos és szakápoló segítségére. Intézkedtünk, és meg is kapta a szükséges ellátást" - mondta.

Kozsót is keresték, de egyelőre nem reagált a történtekre. Úgy tudni, felment a vérnyomása, és szédelegve érkezett a győri helyszínre. Nem ez volt az első ilyen eset. Négy éve 190-es vérnyomással került kórházba, miután sződligeti otthonában rosszul lett, pár hónappal az után, hogy laparoszkópos agyműtéten esett át.

Több sztárhírért klikk ide!