Kourtney Kardashiannek elege lett, kiszáll a családi valóságshow-ból – legalábbis ezt mondta a legutóbbi adásban.

Kourtney Kardashian már korábban jelezte, hogy a filmezés helyett szeretne több időt tölteni három gyerekével, nemrég pedig a testvéreivel, Kimmel és Khloéval is összeveszett, miután nem volt hajlandó a magánéletéről mesélni közös valóságshow-jukban, a Keeping Up with the Kardashians-ben.

A realitysorozat legutóbbi epizódjában egy wyomingi kirándulás alkalmával szintén volt vita, ami azzal zárult, hogy Kourtney ismét kijelentette: nem akar többet forgatni. 

Balról jobbra: Kim, Kourtney és Khloé KardashianForrás: NurPhoto/Image Press Agency/NurPhoto/Image Press Agency

"Ha mindenki így viselkedne, mint te, egyáltalán nem is lenne show" – mondta Kim, mire Kourtney így válaszolt: "Három gyerekem van, ami nekem sokkal fontosabb, mint a show. Miért kell ezt huszonötödjére is elmondanom? Nem fogom meggondolni magam. Eljutottam arra a pontra, hogy nem érzem boldognak magam. Az élet rövid, ez a show nem minden."

"Szünetre van szükségem. Nem akarok többé forgatni" – zárta le Kourtney a beszélgetést, de miután az ominózus rész a tizenhetedik évad záró epizódja volt, elképzelhető, hogy az egész csak egy fogás a nézők érdeklődésének fenntartására.

A sztárvilág híreiért kövesse Facebook-oldalunkat!