Ők voltak 2019 legcsábítóbb női a tévében

Sofia Vergara a Vanity Fair Oscar-partiján
Vágólapra másolva!
2019-ben is rengeteg csodás nővel találkozhattunk a tévében, régóta futó sorozatok népszerű színésznői mellett kevésbé ismert szépségeket is láthattunk a képernyőn. A lista persze szubjektív!
Vágólapra másolva!

Sofía Vergara

Forrás: Getty Images

A Modern család sztárja a legjobban fizetett tévés színésznő volt 2019-ben (is), egy év alatt 43 millió dollárt keresett – de ebben persze nemcsak a jövőre véget érő vígjátéksorozatért kapott gázsija volt benne, különféle vállalkozások is hizlalták a bankszámláját. Hogy 2018-ban ki volt a tíz legtöbbet kereső tévés színésznő, az ebből a galériából kiderül, Vergaráról pedig itt talál még jó pár régi és friss fotót.

Kaley Cuoco

Forrás: CBS

Az Agymenők szépségét idén még láthattuk a képernyőn, hisz népszerű sorozata májusban ért véget a tizenkettedik évaddal. Jelenleg a The Flight Attendant című szériát készíti, de a Harley Quinn-ben is ő lesz a címszereplő – viszont ott csak a hangját hallhatjuk majd, miután rajzfilmsorozatról van szó. A színésznőről itt talál tíz érdekességet.

Minka Kelly

Forrás: AFP

A Friday Night Lights – Tiszta szívvel foci után egy ideig nem alakult túl jól a tévés karrierje, rendre elkaszálták azokat a sorozatokat, amelyekben komolyabb szerepet szántak neki. 2018-ban azonban a Titans című szuperhősös produkcióban bukkant fel, amelyből 2020-ban már a harmadik évad jön, így a színésznő is tovább játszhatja a Galamb nevű karaktert. Bővebben itt méltattuk a szépségét.

Jennifer Aniston

Forrás: Getty Images/WireImage/Steve Granitz

Jennifer Aniston a filmek után 2019-ben újra sorozatban mutatta meg magát. Sokáig nem volt fent az Instagramon, amit rajongói nem is értettek, majd végül berobbant egy fotóval, amelynek az volt a különlegessége, hogy együtt szerepelt rajta a Jóbarátok hat sztárja. Sikerült tehát összehoznia a nagy találkozót a sok elfoglalt színész között, ilyesmire legalább tíz éve nem volt példa, ezzel lett majdnem 20 millió követője pár nap alatt. Bevallotta, hogy az Instagram-fiókot azért indította be, hogy reklámozza újabb sorozatát, a The Morning Show-t, amelyben még olyan hírességek szerepelnek, mint Steve Carell vagy Reese Witherspoon.

Emmanuelle Chriqui

Forrás: AFP/2014 Getty Images/Michael Buckner

A legtöbben talán a Törtetők-ből emlékeznek rá, ott több mint harminc epizódban játszotta Sloant, majd a szerepet a 2015-ben bemutatott játékfilmben is megismételte. Adam Sandler karaktere már 2008-ban beleszeretett a Ne szórakozz Zohannal! című filmben, 2010-ben pedig az AskMen.com olvasói is a világ legkívánatosabb nőjének választották. Idén A szabadulás című sorozatban bukkant fel, bővebben itt írtunk róla.

Lapozzon, a következő oldalon is bemutatunk sok vonzó nőt a tévéből.