Kiderült, hogy miért halt meg a Szívek szállodája sztárja

SAG Arts Culture and Entertainment Celebrities Film Industry Awards Ceremony Vertical
(FILES) In this file photo Actor Brian Tarantina attends the 25th Annual Screen Actors Guild Awards at The Shrine Auditorium on January 27, 2019 in Los Angeles, California. - Brian Tarantina who appeared recently in "The Marvelous Mrs. Maisel" series, has died in New York, he was 60. (Photo by Presley Ann / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / AFP)
Vágólapra másolva!
Kiderült, hogy miért halt meg 60 évesen Brian Tarantina amerikai színész, akit többek között a Szívek szállodájá-ban és a Vészhelyzet-ben is láthattunk annak idején.
Vágólapra másolva!

Mint arról beszámoltunk, Brian Tarantina holttestét november elején találták meg a New York-i lakásában, mostanra kiderült az is, hogy mi okozta a halálát.

A színész szervezetében többféle drogot és gyógyszert – heroint, kokaint, fentanilt és diazepámot – találtak, ezek kombinációja bizonyult halálosnak. A túladagolást véletlennek minősítették az orvosszakértők, vagyis kizárták az öngyilkosság lehetőségét.

Brian Tarantina Forrás: AFP/2019 Getty Images/Presley Ann

Tarantina összesen 88 filmben és sorozatban szerepelt, utoljára a The Marvelous Mrs. Maisel-ben láthattuk hosszabban. A Szívek szállodájá-ban ő volt Bootsy, a Donnelly klán-ban is több mint tíz epizódban megjelent, egyébként pedig olyan szériákban vendégszerepelt, mint a Vészhelyzet, a Mafffiózók, az Esküdt ellenségek, a Hősök vagy a Sherlock és Watson.