Sok volt a meztelenkedés, kilépett a színésznő

The Affair
A viszony
Vágólapra másolva!
A viszony-on dolgozók meséltek arról, hogy a főszereplő, Ruth Wilson miért hagyta ott a sorozatot négy évad után.
Vágólapra másolva!

Idén az ötödik évaddal véget ért A viszony című sorozat, a női főszereplő, Ruth Wilson azonban már egy éve kiszállt – döntését különösebben nem indokolta, akkor azt mondta, nem beszélhet róla, de egy bonyolult történet húzódik a háttérben.

Az ügyet végül a Hollywood Reporter göngyölítette fel a munkatársak nyilatkozatai alapján, ezekből az derült ki, hogy Wilson lényegében zaklatás miatt hagyta ott a sorozatot.

Ruth Wilson (és Dominic West) A viszony plakátján Forrás: Showtime

A források szerint a színésznőnek elege lett abból, hogy lépten-nyomon meztelen jeleneteket kell forgatnia, akkor is le kellett vetkőznie, amikor azt a történet nem indokolta volna. Sérelmezte egyúttal, hogy férfi kollégáját nem mutatták annyit meztelenül, holott mindketten benne voltak a címbeli viszonyban.

Az egyik alkotó, Sarah Treem állítólag folyton olyasmiket mondott Wilsonnak, hogy milyen szép, és hogy mindenki őt akarja látni, a kollégák szerint többek között így manipulálta a színésznőt – a showrunner ezt azonban tagadta, állítása szerint sosem mondana ilyet egy színésznek.

Ruth Wilson Forrás: AFP/Imeh Akpanudosen

A Hollywood Reporter egy másik kínos esetről is ír, egy stábvacsorán a Csajok alkotója és sztárja, Lena Dunham is jelen volt, A viszony executive producere, Jeffrey Reiner pedig állítólag egy pornográf fotó mutogatásával próbálta rávenni, hogy mutassa meg a mellét Wilsonnak.

Cleta Ellington rendezőasszisztens erre a történetre a People magazinnak reagált, szerinte az ominózus vacsorán valóban szó esett meztelenségről, szexjelenetekről, és egy péniszről készült fotó is előkerült, miután Dunham is sérelmezte, hogy a férfiak keveset vetkőznek a sorozatban – mindez azonban oldott, fesztelen beszélgetés volt, Ellington szerint szó sem volt arról a "mérgező légkörről", amiről többen beszámoltak.

Friss sztárhírekért kövesse a Tévé rovat Facebook-oldalát!