2019 emlékezetes pucérkodásai, szexjelenetei a tévéből (18+)

2020.01.01. 13:26

2019-ben sem maradtak pikáns képsorok nélkül a tévézők: az Eufória gyakorlatilag minden tabut ledöntött, máshol tündért, faunt vagy épp virtuális álca mögé bújt haverokat is láthattunk szexelni, miközben például a Trónok harca Aryája is szolgált némi meztelenkedéssel. Nem feltétlenül a legszebb, legromantikusabb jeleneteket szedtük össze, de ilyen-olyan okból mindegyik emlékezetes volt. Lássuk!

A legmerészebb, legmeghökkentőbb szexjelenetekkel 2019-ben kétségkívül az Eufória szolgált, ami ugyan egy tinisorozat, de a mai amerikai tinik világa már elég messze esik attól, amit annak idején például a Dawson és a haverok-ban láttunk. Az Eufóriá-ban a szereplők ugyanis önmagukat keresve olyan mélyen mártóznak meg a drogok és a szex világában, hogy abból felnőtt, érett ember sem jönne ki épen, annyi biztos.

Rögtön a második epizódban egymás után huszonegy péniszt láthattunk közelről, ahogy a titkon meleg focista az öltözőben legeltette a szemét a csapattársain – webkamerán felbukkant aztán egy mikropénisz is, miközben egy transznemű diák az iskolatársa apjával szexelt, egy másik focistát pedig konkrétan a barátnőjéről húztak le a többiek, hogy aztán a lány szeme láttára erőszakolják meg.

A tévés és filmes pucérkodásra szakosodott Mr. Skin az éves toplistája élére is az Eufóriá-ból választott egy képsort, nyilván a Cassie-t alakító Sydney Sweeney elképesztő méretű – egyébként természetes – mellei miatt:

A Mr. Skinnél a második helyre a My Days of Mercy című film került, amelyben Kate Mara és Ellen Page játszott egy leszbikus párt, a harmadik pedig a Donnybrook lett, ahol Margaret Qualley mutatta meg magát teljesen meztelenül:

Forrás: IFC Films

Cara Delevingne sorozatban vetkőzött, ő lett a negyedik a Mr. Skin listáján. A színésznő 2019-ben a különös, viktoriánus fantáziavilágban játszódó Carnival Row-ban alakított egy tündért, aki aztán összegabalyodott Orlando Bloom figurájával, a hús-vér nyomozóval – és annyira élvezte vele az együttlétet, hogy még a szárnyát is szétnyitotta közben, ettől lett igazán különleges a jelenet:

A Carnival Row-ban egyébként ember és faun együttlétét is láthattuk (Tamzin Merchant és David Gyasi karakterei estek egymásnak), miután a sorozat világában jól megfértek egymással a különböző valós és képzeletbeli lények.

Lapozzon, van még pár pikáns fotónk, videónk!

Előző
Következő