Meg kellett műteni Pásztor Erzsit

Pásztor Erzsi, Kossuth-, Jászai Mari- és Balázs Béla-díjas magyar színművésznő, érdemes művész
Vágólapra másolva!
Bár komoly egészségi problémákkal küzd, nyugodtan szeretné várni a karácsonyt Pásztor Erzsi.
Vágólapra másolva!

A színésznő nehéz időszakon van túl, 2018-ban diagnosztizáltak nála végbélrákot. A műtét és a kemoterápiás kezelések után az állapota javult, viszont nemrégiben újra operálni kellett. Orvosa nem biztatta, de Pásztor Erzsi nem akarja tudni a szövettan eredményét az ünnepek előtt.

"Először csak egy gombostűnyi folt volt az orromon. Nem is törődtem vele, azt hittem, valami megcsípett. Nem fájt, mégis tudtam, hogy nem lesz jó vége. Elmentem orvoshoz, aki egyből tudta, hogy nagy a baj, és le kell szedni. Mire elérkeztünk a műtéthez, már körömnyi méretű volt a kinövés. Csúnya volt, tudtam, hogy nem szabadna ott lennie" - mesélte a Blikknek.

Fotó: Polyák Attila - Origo

A színésznő nem kerülhette el az operációt, amely két órán keresztül tartott. "A műtét hosszából látszott, hogy súlyos volt a helyzet. Ez olyasmi volt, mint egy daganat, csak nem befele, hanem kifele nőtt. Nem szeretem, ha sajnálnak vagy a betegségemről kérdeznek. Most már szépen begyógyult a seb, de a szövettan eredményéért nem mentem el. Az orvosom azt mondta, az ilyen kinövés ritkán jóindulatú, úgyhogy jó eséllyel ez rosszindulatú volt. Ha így is volt, nem akarom tudni. Nyugodtan szeretném tölteni a karácsonyt, nem akarok idegeskedni!" - mondta.

A Szomszédok folytatásáról itt olvashat, itt pedig kövesse a Tévé rovat Facebook-oldalát friss sztárhírekért.