Rémisztő elmélettel álltak elő Baby Yodával kapcsolatban

mandalorian baby yoda
Vágólapra másolva!
Egy hónap alatt lett óriási sztár a Star Wars-sorozat kis zöldsége.
Vágólapra másolva!

Baby Yoda a Mandalorian sorozat valódi sztárja, kikerülhetetlen lett, ha az ember tévés témák iránt érdeklődik, szembejön a Twitteren, a Facebookon, az Instagramon, minden – szórakoztatással foglalkozó – szakportálon. Úgy, hogy októberben csak pár tucat beavatott tudta, hogy létezik.

disney

Mindenki imádja, ahogy az apró kis lény néz a nagy, ártatlan szemeivel, néha pislog, mint akinek fogalma nincs semmiről, látszólagos gyámoltalanságával, a nagy füleivel együtt nyilván százmilliókat adnak el belőle különféle formában (párnaként, pólón, plüssfiguraként, bögrén, plakátként) a karácsonyi időszakban.

Egy riasztó teória

Az ew.com már azon spekulál, hogy mi van, ha a cuki kis lény édes pislogása csak egy színjáték, valójában egy jövőbeli, nagy gonosz lakozik benne, hiszen már elődje, Yoda is megmondta még a nyolcvanas években, hogy nem kellene a méret alapján megítélni bárkit is. Baby Yoda a legutóbbi Mandalorian-epizódban is majdnem megölt valakit, ráadásul egy jó szereplőt. Történt, hogy Mando (Pedro Pascal) és Cara Dune (Gina Carano) szkandereztek, mire a a pöttöm kis lény elkezdte távolról, az erő segítségével fojtogatni a nőt. Nem tudta a kis bamba, mi zajlik, csak annyit látott, hogy barátja, oltalmazója épp küszködik, és le akarják gyűrni.

Spekulációra ad okot, hogy Mof Gideon (Giancarlo Esposito) vészjóslóan figyelmezeti a főhőst a hetedik részben, hogy talán sejti, de valójában fogalma nincs arról, mi van a birtokában. Ráadásul a kis zöldséget az epizód végén elkapják a birodalmiak, akik elég aktívak, ahogy képest, hogy az időben ez előtt játszódó Jedi visszatérben legyőzték őket.

Jövőre kiderül

Az ötvenéves csecsemő valójában Yoda klónja? Lehet, hogy Mof Gideon vagy valami hasonló, nem épp jóságos katona mellett gonosszá válik? Lehet, hogy eddig is csak használta Mandót, és lassan elkezdi valóban használni a jedik erejét, de abban nem lesz semmi köszönet? Elképzelhető, hogy pár epizódon keresztül errefelé megy majd a sztori a második évadban (mert ebből már csak egy rész van hátra). De az valószínűbb, hogy a nagy közönségkedvenc nem válik gonosszá, mert a Disney sem akar idegességtől remegő, síró, hisztiző rajongókat, plüssfigurákkal tömött kukákat, petíciókat és tüntetést a stúdió előtt.

Tévés, sorozatos hírekért kövesse a Tévé rovat Facebook-oldalát!