Zsidró Tamás egy furcsa karácsonyi szokásról mesélt

Vágólapra másolva!
Járt magányos férfiaknak és nőknek rendezett diszkóban is, de a gyerekekkel persze egészen más programot választott.
Vágólapra másolva!

Mennyire fontos az érzelmek kimutatása? Ilyesféle témák is előkerültek a Life TV műsorában. „Családon belül nem volt jelen nálunk az, hogy kimondjuk, kimutassuk nagyon az érzelmeinket, mint például 'szeretlek, anyu', és nem voltak nagy ölelgetések. Aztán amikor Pestre költöztem és bekerültem egy olyan baráti társaságba, ahol ez megszokott volt, úgyhogy rászoktam. Elkezdtem ezután tudatosan a családba is bevinni ezt. Tanítható az érzelem kimutatása" – vélekedett Várkonyi Andrea.

Life TV

Zsidró Tamás a műsorban elmesélte, hogy volt egy rituáléjuk a gyerekekkel: „A feleségem az első időkben mindig a karácsonyfa alatt úgy nézett ki nap végére, hogy nem volt sminkje, sem jól beállított haja.

Megkérdeztem tőle, hogy hogyan tudom őt segíteni, hogy ez többet ne forduljon elő, és több ideje legyen magára. Ezután a gyerekekkel minden évben úttörővasutazni mentünk. Tehát ez arról szólt, hogy elviszem otthonról a gyerekeket, hogy addig az édesanyjuk tudjon készülni, és minden zökkenőmentesen történjen."

Zsidró elmesélte, hogy volt régen egy diszkóban, amely egyedül karácsonyozó nőknek és férfiaknak volt kitalálva. Ment a buli éjféltől, tele volt, és éjfélkor diszkós misét tartottak. De mesélt egy kellemetlen emléket is: „A legrosszabb karácsonyi emlékem, amikor még régen az előző barátnőmmel rosszkor szakítottam, így belecsúszott a karácsonyba a szakítás. Rosszul időzíttettünk" – sajnálkozott.

Sztárhírekért kövesse a Tévé rovat Facebook-oldalát!

A Női Titkok Várkonyi Andinál 11. adása december 25-én, szerda 21 órakor lesz a képernyőn. A vendégek Dancs Annamari, Kollányi Zsuzsi, Doszpot Evelin, Zsidró Tamás lesznek.