Az énekesnő azt mondja, a nulláról építette újjá magát, lelkileg és fizikailag is új életet kezdett 2019-ben.

"Ez az évem arról szólt, hogy egy csomó mindent átértékeltem. Már a mostnak élek, szeretném kiélvezni a pillanatokat. Ez egy újjászületéses év volt nekem, megfogadtam, minden egyes nap teszek valamit magamért, amit szeretek. (...) Mondjuk úgy, lenulláztam magam, újrakezdtem az életem" - mesélte Király Linda.

Forrás: Király Linda/Instagram

"Évekig éheztettem magam. Képes voltam hat hétig léböjtözni, miközben napi tíz kilométert gyalogoltam, és mégis a végén három kilóval többet nyomtam a mérlegen. Állandóan fájdalmaim voltak, öt-hat éven keresztül fizikailag is nehéz volt színpadra lépni, a lábamon néha olyan ödémák voltak, hogy menni alig bírtam. Persze emiatt lelkileg is össze voltam törve, mert hiába szedtem a gyógyszereket a pajzsmirigy-problémámra, hiába kerestük a megoldást, hogy újra a régi lehessek, nem használt semmi, én pedig így nem voltam boldog" - részletezte a Blikknek.

A sok szenvedés ellenére nehezen döntött a beavatkozás mellett. "Egy évig vacilláltam, de végül megtettem, és ez mindent megváltoztatott! Eljutottam oda, hogy végre mindent úgy teszek, ahogy nekem jó, és ennek érdekében nehéz döntéseket kellett hoznom. Nem volt könnyű feladni egy tízéves párkapcsolatot, ami egyébként nem volt rossz, de most magammal kell törődnöm."

Friss sztárhírekért kövesse a Tévé rovat Facebook-oldalát!