Ezeket a sorozatokat várjuk a legjobban 2020-ban

Star Trek: Picard
Vágólapra másolva!
2020 sem lesz unalmas év a tévésorozatok frontján: Al Pacino nácivadásznak áll, John Malkovichból pápa lesz, miközben Reese Witherspoon és Kerry Washington közös projekttel támad, az Amerikai Horror Story alkotója pedig két történeten is dolgozik. Patrick Stewart visszatér Picard kapitányként, de remek könyvekből és képregényből is készül tévés verzió – íme, tíz izgalmas projekt, amelyet érdemes lesz várni.
Vágólapra másolva!

The New Pope (HBO, január 13.)

Az ifjú pápa folytatása, amelyben Jude Law is megismétli korábbi szerepét – de új produkcióként is felfogható, hisz egyrészt az eredeti sorozat óta már négy év eltelt, másrészt a főszerepet, a címbeli új pápát itt már John Malkovich játssza. Magvas hitvitákra, de meglepő elemekre is lehet számítani: Law-t már az első előzetesben alsónadrágban láthattuk, a szériában pedig Marilyn Manson is feltűnik.

Star Trek: Picard (CBS All Access, január 23.)

A Star Trek legújabb kiadásában Patrick Stewart ismét eljátssza legendás szerepét, Picard kapitányt – kell ennél több? „Egy új világot látunk új célokkal, új problémákkal és olyan témákkal, amiket nem vethettünk volna fel Az új nemzedék idején. Mindezt nagyon izgalmasnak találom, az emberek is meg fognak lepődni, sőt talán sokkolja is őket a széria" – mondta Stewart a 24. században játszódó produkcióról.

Locke & Key (Netflix, február 7.)

Joe Hill azonos című képregénysorozatának tévés verziója, amely már jó nyolc évvel ezelőtt is tervben volt, februárban pedig végre megérkezik a Netflixre. A történet középpontjában a három Locke testvér áll, akik apjuk halála után különös jelenségeket tapasztalnak a család régi házában, ráadásul találnak pár kulcsot is, amelyekkel utazgatni tudnak a térben és az időben.

Little Fires Everywhere (Hulu, március 18.)

Reese Witherspoon és Kerry Washington közös projektje Celeste Ng második regényéből, amely magyarul Kis tüzek mindenütt címmel jelent meg. A történet egy jómódú, ám elég unalmas településen, az ohiói Shaker Heightsben játszódik, ahol az állóvizet felkavarja – és a lakosokat jól meg is osztja – egy Kínából adoptált csecsemő érkezése.

Hollywood (Netflix)

Ryan Murphy több projekten is dolgozik egyszerre Forrás: AFP/Kevin Winter

Az Amerikai Horror Story alkotója, Ryan Murphy legközelebb az 1940-es évek Hollywoodját idézi meg, várhatóan a kor valós figurái, legendás művészei is meg fognak jelenni – ráadásul olyan színészek alakításában, mint az Agymenők Sheldonja, Jim Parsons, az American Crime Story-ért Golden Globe- és Emmy-díjat kapott Darren Criss, vagy épp Dylan McDermott, Holland Taylor, Patti LuPone.

Lapozzon, a fele még hátravan, a következő oldalon is olvashat öt izgalmas projektről!