Mentő vitte el az Exatlon versenyzőjét

Vágólapra másolva!
A TV2 sportos realityjében sérülés történt.
Vágólapra másolva!

Az Exatlon Hungary versenyzői sokszor rohannak fel-alá nagy tempóban mindenféle akadályokon át, imbolygó pallókon, ugranak magas építményekből, lendülnek kötélen vagy úsznak víz alatti akadályok között: mivel időre megy a játék, nem lehet nagyon óvatoskodni, mindenki a 15-15 millióra hajt. Így előfordul sérülés is néha, most például Timi ütötte be a fejét, de annyira, hogy nem is tudott már futni, összerogyott, és fel is adta a futamot.

Mint a videóból kiderül, mentőautó jött érte, elvitték kivizsgálásra, ahol kiderül, volt-e agyrázkódás, kiderül, mennyire komoly a baj. Adásban a jelenet csütörtök este lesz 20 órakor a TV2-n.

Aki megsérült, Krizsa Tímea volt, itt egy részlet a vele készült interjúból.

Mi a hobbid/ mit csinálsz szabadidődben?
Szeretek gyerekekkel foglalkozni, színpadi mozgást tanítok nekik, vagy tornázom velük. Szabadidőmben sokszor lépek fel gyerekeknek szóló rendezvényeken is.

Mióta sportolsz és mit?
10 éves korom óta sportolok. Sport tagozatos általános iskolába jártam, kézilabdáztam és atletizáltam. Tinédzser koromban rabul ejtett a fitnesz világa, azóta minden féle aerobikot kipróbáltam, illetve végeztem tanfolyamokat is. Aerobik oktatóként én is intenzíven részt veszek az óráimon.

Miért jelentkeztél a műsorra? Kinek szeretnél bizonyítani?
Elsősorban saját magamnak és a családomnak.

Mi lenne a címe a filmnek, ami az életedről szólna?
A Tripla K- A Kitartóan Küzdő Krizsa.

Tévés hírekért kövesse a Tévé rovat Facebook-oldalát!