Az orvosok szerint nyaksérülése van az Exatlon szereplőjének

Vágólapra másolva!
Kapott gyógyszert, injekciót, de nem tartották benn, és ez jó hír.
Vágólapra másolva!

Mint korábban írtuk, az Exatlon Hungary versenyzői sokszor rohannak fel-alá nagy tempóban mindenféle akadályokon át, imbolygó pallókon, ugranak magas építményekből, lendülnek kötélen vagy úsznak víz alatti akadályok között: mivel időre megy a játék,

nem lehet nagyon óvatoskodni,

mindenki a 15-15 millióra hajt. Így előfordul sérülés is néha, az első adásban például Timi ütötte be a fejét, de annyira, hogy nem is tudott már futni, összerogyott, és fel is adta a futamot.

tv2

Mentővel vitték el, nagy volt az aggodalom természetesen, hiszen a fej sérült. A kórházba menet nagyon félt, mint mondta, felemésztette volna, ha rögtön kiesik, egyetlen rossz mozdulat miatt. A személyi edzőt ellátták, injekciót kapott, visszaengedték a villába.

„Nem tört, nem repedt semmi, megrándult, meghúzódott. Az orvos azt mondta, hogy eldönthetem, hogy mehetek-e a versenyre" – ezzel a jó hírrel tudott szolgálni a társaknak, akik pedig elárulták neki, hogy nem kell nagyon izgulnia, mert a piros csapatban lesz a kieső. Hogy ki áll a kiesés szélén, és hogyan fogadkozik, arról itt olvashat.

Sztárhírekért, sorozatos témákért kövesse a Tévé rovat Facebook-oldalát!