Jáksó László: Mindenkinél vannak határok, bár nálam nem sok

Jáksó László
Vágólapra másolva!
Hétfőtől minden hétköznap reggel Jáksó Lászlóval indul a nap a 95.8 Sláger FM-en.
Vágólapra másolva!

2020-ban megújul Budapest és Pest-megye egyik legnépszerűbb reggeli műsora, a Sláger Reggel. Január 6-tól Jáksó László ébreszti majd a hallgatókat, aki nagyon örül az új feladatnak. "Azt nem mondanám, hogy izgulok. Inkább örülök.

még reggeli műsort is, ha nem is mostanában. A legizgalmasabb most az, hogy úgy tudok januárban elindulni, ahogyan csak nagyon kevesen - megkötés, bármiféle korlátozás nélkül. Azt csinálok, amit akarok. Aki csak kicsit is ismer, az tudja, hogy ez mit jelent. Mindenkinél vannak határok. Nálam nem sok."

Jó hangulatú, kötöttségektől mentes, laza műsorral készül. "Január 6-tól nagyon, nagyon más lesz a Sláger Reggel. Más lesz, mint ami eddig volt, és más lesz, mint amiről azt szokták hinni, hogy valamiféle kötelező formátum a reggeli rádiózásban" - árulta el Jáksó László.

Jáksó László TV2

Ürge Dezső, a Sláger FM vezérigazgatója szerint a Sláger Reggel Jáksó László műsorvezetése által új lendületet kap. „Az évtizedet megújult műsorstruktúrával kezdi a Sláger FM, amit

Jáksó László töretlen népszerűsége és a sokszínű, változatos, friss zenei kínálat a garancia arra, hogy a Sláger FM reggeli műsora közönség kedvenc legyen. Abaházi Csaba "haza érkezik" a délutáni sávba, rengeteg hasznos információval és még több klassz zenével szórakoztat mindenkit. Pordán Petra pedig hétvégente élő műsorral várja a Sláger hallgatókat. Így áll össze a 95.8 Sláger FM 2020-as kezdőcsapata, hogy az új évben a jelenleg heti több, mint 700 ezer hallgató mellett az új hallgatók kedvence is legyen" – mondta a vezérigazgató.

Tévés, rádiós hírekért kövesse a Tévé rovat Facebook-oldalát!