Megvan az Exatlon első kiesője, Kótai Mihályt nem engedték ki a kórházból

Vágólapra másolva!
Krizsa Tímea előbb mindenkire ráijesztett (leginkább saját magára), majd egy nappal később mindenkit leiskolázott, medált nyert. Fatima kiesett, Kótai Mihályt pedig kórházba vitték.
Vágólapra másolva!

Nagyjából ott folytatódott az Exatlon a TV2-n, ahol abbamaradt, a kékek sorra verték a pirosakat, csak ezúttal a medáljátékon. Kótai Mihály, a WBC és a Nemzetközi Boksz Szervezet, az IBO egykori váltósúlyú világbajnoka, előbb a fejét ütötte be egy akadályba, majd hasra esett, de a többi Bajnoknak sem ment. Őt is elvitték kivizsgálásra, mert fejfájásra panaszkodott, és attól tartott a stáb, hogy agyrázkódása van.

Fatima lába nem bírta Forrás: TV2

Fatima futott utoljára, bedagadt bokával, így persze neki sem sikerült nyerni, a Kihívók nyolcból nyolc továbbjutó helyet elvittek. Flóri és Timi nyertek medált, nagy harcban, hiszen saját csapattársaikat is le kellett gyűrniük. Krizsa Tímea egy nappal korábban előbb mindenkire ráijesztett, még kivizsgálásra is elvitték sérülés miatt, injekciót is kapott - de a pénteki adásban mindenkit levert.

A medáloknak igazából a vége felé, hetek múlva lesz igazán szerepe, úgyhogy a nap kérdése sokkal inkább az volt, ki lesz az első kieső. Szandi és Fatima kerül össze, előbbi gyenge teljesítménye miatt, utóbbit két társa delegálta a párbajra. Szandra láthatóan jobban akarta a győzelmet, a végén összecsuklott, sírt a földre rogyva. Ellenfele bokája fájt, nem volt elég gyors, nem is dobott túl ügyesen, kiesett.

Nyolcól nyolc vereség Forrás: TV2

Az adás vége felé jött a hír, hogy Kótai szédül, hányingere is van, agyrázkódásra gyanakodnak az orvosok, így benn tartották éjszakára a kórházban. A pirosak közül tehát kiesett egy ember, egy másik kórházban fekszik, ráadásul ma nyolcból nyolcat veszítettek. Innen kell feljönni.

Tévés hírekért kövesse a Tévé rovat Facebook-oldalát!