Majdnem betörte a kolléganő fejét a Golden Globe-díjjal

2020 Hulu Golden Globe Awards After Party GettyImageRank3 arts culture and entertainment celebrities FASHION film industry
BEVERLY HILLS, CALIFORNIA - JANUARY 05: (L-R) Actors Patricia Arquette, Best Performance by an Actress in a Supporting Role in a Series, Limited Series or Motion Picture Made for Television, and Joey King attends the 2020 Walt Disney Company Post-Golden Globe Awards Show celebration at The Beverly Hilton Hotel on January 05, 2020 in Beverly Hills, California. Rachel Murray/Getty Images for Hulu/AFP
Vágólapra másolva!
Patricia Arquette megkapta a Golden Globe-díjat A tett-ben nyújtott alakításáért, a trófeával pedig azonnal meg is sebesítette sorozatbeli lányát, Joey Kinget.
Vágólapra másolva!

Idén Patricia Arquette nyerte a Golden Globe-díjat azon női mellékszereplők versenyében, akik minisorozatban vagy tévéfilmben tűntek fel, A tett (The Act) című szériáért járt neki az elismerés.

Patricia Arquette és Joey King bohóckodnak a díjjal Forrás: AFP/2020 Getty Images/Rachel Murray

A színésznő számára azonban nemcsak emiatt lehetett emlékezetes a díjátadó, hanem azért is, mert a trófeával véletlenül megsebesítette a sorozatban a lányát játszó Joey Kinget.

A kolléganőkkel az InStyle forgatott egy jópofa videót egy liftben, amikor a díjjal hadonászó Arquette fejbe verte Kinget – amit a kisfilmben is lehet látni, közvetlenül a liftajtó becsukódása előtt:

King egy másik videón már a sebét mutogatta az InStyle-nak, és a Twitterre is feltett két fotót arról, hogy miként nézett ki a baleset után: