Óriási fordulat az első éjszakai Exatlon-versenyen

Exatlon
Vágólapra másolva!
Poór Brigitta és Kempf Zozo remek teljesítménye hozta meg a Bajnokok első napi győzelmét. Korábban csak a Kihívók nyertek a TV2 műsorának 2. évadjában, most is feljöttek 3-7-ről 9-9-re, de a végén elbuktak.
Vágólapra másolva!

A 43 éves Kókai Mihály volt ökölvívó a január 8-i adásban még megjelent, a versenyre kiállt, de Palik László műsorvezető közölte vele a rossz hírt, haza kell mennie – erről itt olvashat. Egészsége miatt tehát hazarepül, és valószínűleg csütörtökön, a végjátékra új ember érkezik a Bajnokokhoz.

TV2
TV2

Miután mindenki feldolgozta az információt, sor került az idei Exatlon első esti, éjszakai versenyére, kivilágított, apokaliptikus pályán, kicsit Mad Max-díszletek között. „150 tonnányi utópisztikus vasszörny" – így beszélt a pályáról Palik.

TV2
TV2
TV2
TV2
TV2

A pirosak a vártál jobban mentek, vezettek is 7-4-re, de jöttek fel a kékek: konkrétan Kempf Zozo ellen szinte senkinek nem akarózott indulni, túl jó volt a statisztikája a BMX-es fiúnak, aki a Ninja Warriorban is bizonyított. Végül Flóri kiállt ellene, megverte, de amikor szorult a hurok, Brigi is nyert egy menetet a Bajnokoknak. A mezőny legfiatalabb tagja, a 18 éves Dorka megint szenzációsan ment, 8-8-ra például ő hozta fel a kékeket, kulcsfontosságú pillanatban: ha veszít, akkor meccslabdája van a pirosaknak.

9-8-as piros vezetésénél Szandit küldték ki a pályára, ő ezen a napon még nem nyert. Annyiszor mondták neki a társak, hogy „nyugi", hogy látszott, ettől kezd igazán ideges lenni. 1-1 kocka maradt az asztalon, nagyon szoros volt, de kikapott, ettől persze össze is omlott. „Hirtelen halál" döntött tehát, egy váltóverseny, ezen a hihetetlenül gyors Zozo és Brigitta hozták a győzelmet a Bajnokoknak.