Zalatnay Sarolta elmondta, hogyan került hozzá a nevelt lánya

Zalatnay Sarolta
Vágólapra másolva!
Személyes tragédiájáról vallott Zalatnay Sarolta, és elmesélte, hogyan kerül hozzá a nevelt lánya, Niki.
Vágólapra másolva!

„Hat beültetésem volt. Le kellett állni, olyan nagy volt a hormonális megterhelés. Mindig a 12. héten ment el a baba. Elkezdtem ajándékokat vinni gyerekotthonoknak. Összebarátkoztunk egy ilyen otthon főnökasszonyával. Mondta, hogy van egy kislány, mindjárt hároméves, a kórházban hagyták, úgy volt, hogy a nagymamája hazaviszi, de olyan beteg lett, hogy a gyámügy nem engedélyezte" - emlékezett.

Zalatnay Sarolta Forrás: TV2

"Sírdogál, hogy ő senkinek nem kell. Egy nagy járókában ott volt hat-nyolc gyerek, köztük Niki. Hetente kétszer elvihettük, majd örökbe fogadtuk. Aztán Laci egyszer csak elfáradt. Sok voltunk neki. Ha felléptem, ő volt a gyerekkel" – mesélte a Hot! magazinnak Zalatnay.

Újra házasodna

Első férje Révész Sándor, második férje Benedek László volt. Harmadjára Márton Csaba énekes-műsorvezetőhöz ment hozzá, válás lett a vége.

"Én ma is nyitott vagyok új kapcsolatra, szerelemre. Szerettem férjnél lenni, semmi bajom a házasság intézményével. Ha jönne valaki, akit megszeretek, biztos nem lennék ellene, hogy összeházasodjunk, se az ellen, hogy ne" - mondta az énekesnő pár hónapja.

"Igazából nekem már nem az számít, hogy csodaszép meg izmos legyen. A lényeg, hogy legyen szerethető, okos, értelmes, akivel együtt lehet élni. Az sem érdekel, hogy szakmabeli az illető vagy sem, csak legyen humora" – tette hozzá.